Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu

Mă bucur tare mult să va readuc în atenție galeria brandurilor romanesti, serie de articole pe care am pornit-o în urma cu cățiva ani. Încep ediția din acest an cu brandul Mara Blu care are, în prezent, serul Hyalo Boost Caviderm. Produsul premium al brandului pentru care laboratorul ce îl produce aduce special caviarul ( este un ulei premium specific pentru industria cosmetică)

Brandul Mara Blu reprezintă toată munca și pasiunea Biancăi Duma, fiică de farmaciști pentru care terenul de joacă a fost laboratorul. După multe cursuri și specializări, teste si mulți furnizori, Bianca a ales cele mai de top ingrediente.

Hyalo Boost Caviderm

Ingrediente Hyalo Boost Caviderm

Acidul hialuronic

Gândit cu grijă, ingredientele active au rolul foarte bine stabilit și pentru un maxim de efect.

Formula pentru Acidul hialuronic are masa moleculară echilibrată având atât modecule de acid hialuronic mari cât și mici. Moleculele mai mari rămân la suprafață pentru rolul esenția de protejare a epidermului. În timp ce moleculele mai mici de acid hialuronic, vor pătrunde mai adânc in piele pentru o hidratare profundă. Prin efectul acestuia de hidratare se vor atenua vizual liniile fine , dar mai ales tenul va părea mai hidratat.

Peptide

Pe lângă HA serul Hyalo Boost Caviderm conține și un complex de peptide. Acestea contribuie semnificativ la formarea colagenului și la îmbunătățirea fermității pielii. Are rolul principal de prevenție. Nu este așa că important este să prevenim decât să tratăm?

Caviar

Extractul de caviar (din sturion, da acel ingredient premium de care vă vorbeam mai sus) este un ingredient de lux din toate punctele de vedere. Caviarul este folosit de foarte multă vreme pentru a aduce revitalizare tenului tern. Îi oferă luminozitate și are capacitatea de a proteja pielea de efectele razelor solare. Caviarul conține un complex de minerale și aminoacizi ce contribuie intens la revitalizarea pielii și la rezistența ei în fața schimbărilor climaterice.

Ulei de zmeură

Uleiul de zmeură din compoziția serului Hyalo Boost Caviderm este un calmant cutanat și este non-comedogenic. Este un alt ingredient prețios ce conține vitaminele A si E din surse naturale.

Hyalo Boost Caviderm mara blu

Tot acest cocktail de ingrediente este încapsulat într-o textura ușoară, care intră repede în piele. Pipeta ajută la dozarea optimă pentru fiecare dintre noi. Recomandarea oficială este să aplici o picătură de produs pentru toată fața, dar va puteți să adaptați. Eu folosesc cam 2, uneori 3 picături cănd vin după o perioada mai agitată, de exemplu. Îl încălzesc putin în palme și apoi aplic ca un masaj ușor. Cu ce rămâne în palme continui masajul facial și pe zona decolteului. Rasfăț luxury.

Am consumat deja unul și consider că este cel mai mișto ser facial cu acid hialuronic pe care l-am încercat eu până în prezent. Atenție că te vei îndragosti iremediabil .

Hyalo Boost Caviderm textura ser

Un produs așa complet este necesar în rutina de îngrijire a oricărei femei. Chiar oricui își dorește îngrijire premium, de lux și eficientă.

Eu folosesc serul Hyalo Boost Caviderm atât dimineața cât și seara apoi crema mea hidratantă obișnuită. Asta pentru că brandul încă nu are în portofoliu cremă hidratantă de zi sau de noape. Oare pe când voi avea un ritual complet de îngrijire de la Mara Blu?

Kisses from Dana!

Instagram Facebook Youtube Tiktok

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *