HealthLabs Care frumusete din interior

Una din devizele acestui nou an este sa ma focusez mai mult pe sanatate. Am am obtinut de la Univers mai mult de atat. Am descoperit suplimentele alimentare HealthLabs Care, naturale si care au grija atat de sanatate cat si de frumusetea exterioara.

Eu am incercat deja aproape toate produsele de pe site. Si tu ai 10% discount cu codul Dana10. Enjoy!

Suplimentele alimentare sunt o modalitate populară și eficientă de a sprijini frumusețea și sănătatea noastră. Acestea pot ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii, părului și unghiilor, precum și la îmbunătățirea sănătății generale.

Colagenul și vitamina C

Unul dintre cele mai populare suplimente alimentare pentru frumusețe este colagenul. Acesta este o proteină esențială pentru sănătatea pielii, dar nivelurile sale scad odată cu înaintarea în vârstă. Suplimentele de colagen pot ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii, reducerea ridurilor și la întărirea părului și unghiilor.

Vitamina C este, de asemenea, importantă pentru frumusețe, deoarece ajută la producerea de colagen în organism. Aceasta poate ajuta la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea aspectului pielii.

Suplimentul HealthLab CollagenMe este o combinație de două ingrediente active: colagen din pește (hidrolizat) si Vit C. Extractul de măceș este sursă de vitamina C naturală, care este necesară pentru absorbția corectă a colagenului.

CollagenMe vine sub formă de pulbere. Astfel se facilitează asimilarea sa sistematică în cantitatea, de care are nevoie organismul tău. Adaugă colagen la cocktailurile din fructe sau smoothie.

Eu il beau și simplu, uneori. Este ok la gust, tenul meu se simte foarte ok, însă recunosc ca am grija de el si din exterior.

HealthLabs Care Omega-me

Acizii grași Omega-3 sunt acizi grași esențiali, pe care corpul nostru nu îi poate produce singur. Asadar, trebuie să-i obținem din alimente sau suplimente alimentare. Acești acizi grași sunt importanți pentru sănătatea generală a corpului și au fost asociati cu beneficii pentru frumusețe.

Acizii grași Omega-3 ajută la menținerea unei pielii sănătoase și hidratate, reducând astfel uscăciunea și iritarea pielii. De asemenea, acești acizi grași pot ajuta la reducerea inflamației și roșeții, care sunt probleme comune ale pielii.

În plus, pot contribui la menținerea unui păr sănătos și strălucitor, ajutând la hidratarea scalpului și la prevenirea deteriorării părului. De asemenea, acești acizi grași pot ajuta la prevenirea căderii părului și la stimularea creșterii părului.

Este suficientă o singură capsulă de supliment alimentar. OmegaMe HealthLabs Care va furniza doza zilnică recomandată de acizi Omega 3 EPA și DHA. Forma convenabilă de capsulă gelatinoasă moale de tip „odorless” facilitează înghițirea și permite totodată evitarea gustului specific al uleiului de pește. Pe mine mă avantajează maxim acest aspect pentru că nu tolerez deloc tot ce simt uleios.

Printre cele mai populare suplimente alimentare de frumusețe se numără vitaminele A, C și E. Li se vor alatura mineralele zinc și seleniu. Acestea au proprietăți antioxidante și ajută la protejarea celulelor de deteriorarea cauzată de radicalii liberi.

Experienta mea cu HealthLab Care

Experienta mea cu HealthLabs Care este personalizată, am avut o discutie in prealabil cu un medic specialist. Daca ai analizele facute, perfect. Eu am o anemie si banala carență de fier.

Pentru asta mi s-a prescris Lactoferrin Natural+ deoarece Lactoferina are capacitatea de a lega fierul, ceea ce îmbunătățește absorbția acestuia, iar în același timp are un efect antibacterian. Lactoferina este o proteină globulară activă care sprijină dezvoltarea bacteriilor bune în intestine și, totodată, întărește imunitatea organismului, sprijinindu-l în cazul unei infecții. Este o substanță sigură și foarte bine tolerată.

Mai iau CurcuminMe pentru bila mea leneșă sau vit D. Vitamina D iau și eu și copii mei. In concluzie, funcție de nevoile tale poti avea parte de toată puterea naturii pentru sănătatea si frumusețea ta. Îți poți face și un abonament pentru a introduce treptat schema de suplimente.

Imi place si NewMe Day , dar mai ales NewMe Night că mă ajută să adorm mai repede.

Eu așa am procedat, am ales varianta de abonament si acum am în rutina si GlowMe sau HealMe. Desigur in completarea celor deja existente in rutina mea: CurcuminMe, OmegaMe sau NewMe!

Am si o veste bună pentru voi. Reamintesc codul de reducere Dana10 la ei pe site, dar aveti si ocazia sa castigati un kit de produse la mine pe Instagram!

Tu cum vezi aceste suplimente alimentare?

Kisses from Dana!

Instagram Facebook Youtube Tiktok

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *