Guest Post: Ira despre masca de Curatare cu Multivitamine de la Herbalife

In urma cu ceva timp, am daruit Irei masca cu argila din gama Skin de la Herbalife. Am testat-o si eu, iar parerea mea scurta o gasiti in articolul despre intreaga gama Skin. Ira a avut la dispozitie mai mult timp sa o testeze, pe indelete si ma bucur sa va impartasesc acum parerea ei despre produs.

“Am primit aceasta mască de la Dana, după ce mi-am arătat interesul pentru ea în cadrul unui comentariu postat pe blogul său. Îi mulțumesc mult că mi-a oferit posibilitatea să o încerc!

Încep prin a vă spune că eu nu sunt foarte bună prietenă cu măștile pentru ten, mai ales cu cele care promit ten mai frumos sau luminos după o singură utilizare. Cu toate acestea, îmi place ca din când în când să aplic măști în scopul curățării, revitalizării sau hidratării intense, în funcție de anotimp.

Descrierea oficială: HERBALIFE Masca de Curatare cu Multivitamine este o masca pe baza de argila care permite inlaturarea impuritatilor si a excesului de sebum.

Măștile cu argilă sunt preferatele mele, acest ingredient având rol în curățarea pielii, dar fiind și un bun ”partener” în lupta cu acneea. Masca Herbalife are o consistență groasă, însă e suficient de cremoasă pentru a fi distribuită pe ten cu ușurință.
Produsul de culoare alb-verzuie se usucă pe ten după aproximativ 20 minute. Imediat după aplicare încep să simt mici înțepături și o ușoară senzație de usturime, însă dispar destul de repede.

Mască trebuie clătită cu apă călduță, după aproximativ 10-20 de minute. După utilizare îmi simt tenul foarte curat și parcă porii sunt puțin micșoraați (din păcate, acest efect nu durează mult).

O folosesc o dată pe săptămână, însă mi-am propus să cresc numărul de utilizari la două/săptămână. Odată cu sosirea verii parcă îmi simt tenul mai încărcat și are nevoie de curățare în profunzime. In această perioadă a anului, masca Herbalife mi-a fost de un real ajutor, reuşind parcă să diminueze excesul de sebun de peste zi, daca o foloseam dimineaţa sau când îmi simţeam tenul încărcat.”

Sper ca v-a placut review-ul ei, iar eu ii apreciez sinceritatea de care da dovada in fiecare review pe care il face, Bravo Ira si sa ne mai auzim pe blogul meu si cu alte ocazii. 

Voi o urmariti pe Ira?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *