Gopo 2023 – machiajele realizate de mine!

Am machiat pentru Gopo 2023 si ma bucur tare mult pentru aceasta ocazie pe care Atelierele Ilbah mi-au oferit-o. Multumesc!

Am participat la acest eveniment in calitate de make-up artist, dar și în calitate de trainer Atelierele Ilbah. Tehnica mea de lucru, la airbrush make-up ma refer, a desavârșit machiajul actrițelor care au pașit pe covorul roșu. Red Carpet Hollywood make-up a fost tema mea personală pentru ele.

gopo 2023 airbrush makeup

Premiile Gopo 2023 au fost la mare înălțime din foarte multe puncte de vedere, dar mai ales ca au celebrat centenarul Gopo. S-au împlinit 100 de ani de la nașterea marelui cineast.

Persoanele pe care eu le-am machiat au apreciat naturalețea machiajului in tehnica airbrush, au cerut look-uri naturale.

gopo 2023 dana stancu makeup

Gopo 2023 natural airbrush makeup

Pentru Marina Vladescu, am ales un machiaj luminos cu o linie de eyeliner foarte fină. Pentru că ea si-a dorit glow, dar fără să fie foarte shiny am temperat iluminatorul. Fondul de ten a ramas pe finnish glowy. Mi-ar fi plăcut să îmi permită si ceva gene false, însă nu a vrut sa iasa ea în evidență. Ea a fost ambasadorul statuietelor, asistenta prezentatorilor.

Pentru Nicoleta Lefter am ales un machiaj cu linie de eyeliner și buze rosii. Pentru că Mery i-a facut niște bucle stranse ( așa și-a dorit Nicoleta ) rezultatul final a fost wow. Nicoleta spunea că pare Betty Boop care a prins viață. Astept cu nerăbdare și poza cu ea pe covorul rosu. Nicoleta Lefter a înmânat un premiu la Gala premiilor Gopo 2023.

Ultima persoană machiată de mine a fost Ofelia Popii, caștigatoarea premiului Gopo 2023 la categoria Cea mai buna actriță în rol secundar. A fost așa o mare onoare să o pregatesc pentru acest premiu, să îi simt emoțiile. Si ca să rămânem în zona de semăn cu cineva, eu zic că e Michelle Pfeiffer.

Sunt recunoscătoare pentru această experință. Multumesc si Mariei Marinciu pentru că a făcut echipă cu mine. Eu makeup, ea hair.

Am unrmărit cu sufletul la gură gala, tu?

Kisses from Dana!

📱0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣6️⃣2️⃣3️⃣0️⃣8️⃣

Instagram Facebook Youtube Tiktok

admin

7 Comments

  1. Zi de zi mă machiez si eu tot mai bine, si ma inspir din lucrarile voastre, ale specialistilor pasionati.

  2. Foarte frumos machiezi, imi place ca evidentiezi naturaletea modelelor! Imi place sa ma machiez deseori, si sa experimentez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *