Gama Nivea Cellular Anti-Age

In meseria mea de makeup artist, dar si in viata de zi cu zi, intalnesc multe femei. Toate sunt frumoase si inteligente, dar au un factor comun: vor sa para mai tinere! Ok, bun si firesc acest gand, insa pentru a arata cu 10 ani mai tanara, pielea ta trebuie sa fie bine ingrijita constant.

Companiile de cosmetice se lupta in inovatii si descoperiri, iar astazi va prezint noutatea de la Nivea:


Gama Nivea Cellular Anti-Age contine un cocktail eficient si inovator de ingrediente, precum acid hialuronic, extract de magnolie si creatina, o combinatie perfecta ce lupta activ impotriva semnelor imbatranirii tenului. Principalele beneficii? Reduce gradul de aparitie a ridurilor, reda fermitatea si creste nivelul de elasticitate al pielii.

Formula unica a noii game Nivea Cellular Anti-Age patrunde in straturile profunde ale epidermei, imbunatatind activitea celulara si oferind tenului un boost de tinerete.

Ai înceredere in tine si in frumusetea ta cu noua gama Nivea Cellular Anti-Age care iti va ajuta tenul sa se comporte si sa arate ca unul tanar!

Gama contine: crema de zi ( 61.58 Lei ), crema de noapte (  61.58 Lei ) si crema pentru ochi ( 52.39 Lei )

Ia spuneti voi, repejor, tenului meu ce varsta ii dati? In fotografie mentionez ca eram complet nemachiata ( bine, recunosc…. sprancene deinite si un ruj pe buze ) si era cam 19.00 seara.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *