Fond de ten Miracle Match & Max Factor Marilyn Lipstiks

Pentru orice tip de machiaj, ai nevoie de un fond de ten in armonie cu pielea. Consider ca un ten radiant si sanatos nu se va demoda nicioadata. Clar!

Fondurile de ten Max Factor au o calitate foarte buna, eu am incercat diferite texturi si toate mi-au placut. Am avut Perfect Match, Whipped Cream si acum folosesc Lasting performance. Cea mai noua lansare in materie de fonduri de ten este Miracle Match. Noul fond de ten promite un aspect nud ede ultima generatie : O fuziune intre acoperire medie, adaptarea la nuanta naturala a tenului si o finisare cu aspect sanatos

fond de ten Miracle Match max factor

Fondul de ten Miracle Match este un produs revolutionar ce combina caracteristici esentiale: se adapteaza la nuanta naturala a tenului acoperind imperfectiunile si hraneste tenul prin hidratare. La aplicare se simte ca o crema hidratanta. Este primul fond de ten de la Max Factor care contine ca ingredient un nou silicon ce se comporta ca o crema hidratanta facand aplicarea foarte usoara si conferind acoperire medie.

fond de ten max factor

Unele formule de fond de ten ce se adapteaza nuantei naturale a tenului ofera numai o acoperire usoara, fara sa acopere imperfectiunile, lasand femeile dezamagite de aspectul final.
Conform studiului realizat de Max Factor, 50% dintre femei cauta inca un fond de ten ce se adapteaza la nuanta naturala a tenului care sa acopere imperfectiunile – una din trei femei au subliniat ca nu accepta o acoperire „aproape buna”.

ruj rosu ruby red

Pentru un look minimalist, cel mai adesea caut sa completez tenul radiant cu un ruj puternic. Anul trecut, Max Factor a numit-o pe Marilyn Monroe imagiea onorifica a brandului. Anul acesta, Max factor lanseaza o noua gama de rujuri rosii inspiate de iconicul ruj purtat de Marilyn, dar adaptat sa ti se potriveasca  perfect.

Colectia se numeste Marilyn Lipstick Collection si cuprinde 4 nuante noi de ruj rosu, un rosu perfect pentru tine. Brandul Max Factor este foarte interesat in a intelege nevoile cosmetice ale femeilor si vrea sa se asigure ca toate femeile se pot simti increzatoare si fermecatoare cu machiajul pe care il aleg.

ruj marilyn monroe

Folosind celebra Teorie a Culorilor, cvartetul de nuante a fost contruit creand cel putin o nuanta de rosu care sa se potiveasca fiecarei femei; fiecare nuanta lucreaza in armonie cu fiecare ton al tenului: cald, rece, inchis. Folosind subtonuri de oranj, albastru si mov, nuantele au fost formulate astfel incat sa scoata in evidenta culoarea si sa realizeze o transformare fermecatoare a fiecarei femei. Cu nuanta de rosu potrivita, femeile pot sa-si machieze buzele in culori indraznete si personalizate.

 

Ruj rosu Marilyn Manroe

Cele patru nuante ale colectiei sunt: Marilyn Ruby Red – Inspirat de Marilyn. Aceasta este nuanta originala preferata de Marilyn, o nuanta iconica, indrazneata si inspirata de rosul folosit de Marilyn.

Marilyn Sunset Red este  o nuanta potrivita pentru tonuri calde sau olive. Marilyn Berry – este un rosu potrivit tenurilor reci sau cu ton paid. Marilyn Berry are subtonuri de albastru.

Tenul inchis va fi completat de nuanta Marilyn Cabernet. Aceasta nuanta are pigmenti de rosu profund cu subtonuri de mov.

Cum vi se par noutatile Max Factor? Eu vreau clar sa incerc fondu de ten si rujul lui Marilyn. Voi?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

Twitter: @DanaStancuMUA

admin

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *