Flormar Rotating mascara, review

Acest tip de mascara am vazut prima data in urma cu multi ani si mi-a ramas gandul la ea, inca de atunci. M-am lasat purtata de viata si de pasiunile mele si am uitat complet de ea. Cum intotdeauna cred ca Universul aseaza lucrurile asa cum trebuie, atunci cand trebuie, cadoul meu de Craciun ( 2015, da? ) a fost Rotating mascara de la Flormar. Multumesc Flormar.

review rotating mascara

M-am holbat eu ceva timp la ea, m-am distrat cu butonasul de on/off si m-am incumetat sa o folosesc. Prima data nu m-a impresionat deloc si pentru ca am fost putin neindemanatica cu periuta. Dupa ce m-am prins eu ca se roteste in ambele directii, adaptat pentru ambii ochi altfel stau lucrurile.

Periuta ei rotativa are perii destul de micuti, inegali, dar bine aliniati pentru a invalui fiecare geana. Fiind din silicon sunt fermi si ajuta la curbare. Poti aplica mascara atat de sus in jos cat si de jos in sus, de pe ambele parti ale genelor. Riscul sa iti patezi machiajul este minim, datorita tijei foarte subtiri si a rotarii eficiente.

periuta detaliu mascara

Daca totusi ai scapat ceva mascara si crezi ca ti-ai stricat frumusete de machiaj, nu intra in panica si citeste sfaturile mele de aici ca sa scapi bazma curata.

Efectul final este de volum la baza genelor, curbare si alungire. Rotirea continua ajuta la volum la baza genelor, dar si separare. Perii micuti patrund printre fiecare geana si o separa bine pentru ca mai apoi sa o invaluie intr-un val negru intens si sa o curbeze. Imi place foarte mult ce obtin cand folosesc Rotating mascara de la Flormar si mi-ar placea ca pe viitor sa existe si varianta waterproof.

Rotating mascara pe gene

Formula lui Rotating mascara nu este rezistenta la apa, insa rezista foarte bine intreaga zi. Am testat si pe vreme mai rece, pe ninsoare sau pe vremea calda din ultimele zile si se descurca admirabil. Timp de 8-10 ore sta nemiscata de pe gene, insa dupa acea am observat ca incepe sa nu mai fie asa “tapana” sa ii spunem. Genele isi pierd putin din curbare, insa nu si din volum. Am observat ca nu curge, nu se faramiteaza.

Rotating Mascara Flormar

Este o mascara foarte interesanta, o folosesc cu drag si astept cu interes sa o recumpar ( la o oferta, desigur! )

Voi ce spuneti despre #vinerearimelata de astazi?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *