Festivalul BeautyProff – Editia Pilot 2016

Numele acestui festival ma duce cu gandul la Numeric Proof combinat cu festivalul de la Cosmoprof de la Bologna. Nu stiu de ce si sigur nu este un lucru rau.
Oricum BeautyProff este o dovada de iubire pentru frumos!


Ma bucur foarte tare ca incep sa se miste lucrurile si pe la noi. Aici ma refer si ca brandurile mari si foarte mari au deschis magazine in Romania ( Bobbi Brown, La mer ), makeup artistii internationali nu ne mai ocolesc ( Scott Branes, Samer Khouzami, Denis Kartashev si multi altii ), insa  pentru a continua ca aceste lururi sa se intample, NOI toti trebuie sa participam la asta.

La sfarsitul acestei luni mai avem inca o sansa. Festivalul BeautyProff se anunta a fi un proiect ambitios, care va contribui major la crearea unei industrii a frumusetii mai puternice, mai unite, mai coagulata. Organizatorii spera sa putem ( ei si noi ) construi impreuna un spatiu – un teritoriu – unde sa fie apreciata valoarea, iar dezbaterea sa fie corecta.
Isi propun sa construiasca cea mai mare platforma profesionala din tara si sa adune cea mai mare audienta in jurul acestui concept, prin proiectele creative, antrenante si interesante pe care le vor oferi.
Festivalul va organiza:
– expozitii anuale nationale pentru profesionistii din industria frumusetii din Romania
– Campionate regionale si nationale, independente si deschise pentru toate meseriile de beauty: coafura, manichiura, pedichiura, nail-design, machiaj, cosmetica etc. la standarde internationale de competitie si jurizare, care sa fie o autentica platforma pentru evaluarea maiestriei si competentelor profesionistilor din domeniu, cat si pentru promovarea lor.
Va asteapta la prima editie-pilot care va gazdui, in cadrul primului targ pe care il vor organiza, exclusiv expozanti ce reprezinta si distribuie produse destinate profesionistilor din domeniul frumusetii.

Toate detaliile complete si actualizarile despre eveniment sunt aici. Intrarea este libera!

Eu zic ca este un inceput excelent, dar, cum spuneam trebuie sa participam activ la asta.

In decursul acestor 6 ani de cand sunt conectata cu lumea online, makeup si frumusete am auzit de nenumarate ori ca vrem sa existe expozitii si show-uri ca la Imats sau Cosmoprof, insa NOI si VOI nu facem nimic pentru asta, Suntem inca la inceput, stiu si sunt de acord ca nu ai cum sa castigi un Oscar cu primul rol, dar constat ca ne place sa ne invartim in jurul cozii.

Sa ma explic inainte de a arunca cu rosii.

Cand se intampla evenimentele pe care le avem, fara discutie ca 80% dintre vizitatori nu prea cumpara pe motiv ca nu sunt oferte misto. Ceilalti 20% vin doar sa caste ochii. Bine si asa! Ideea este ca vizitatorii sunt ok pentru organizator, iar cumparatorii pentru expozanti. Corect?
Acum vin eu cu eterna intrebare: Daca tu nu cumperi, atunci cum crezi ca expozantii isi vor permite sa vina cu oferte mai tentante daca nu au vanzare consistenta sa le permita asta?

Bun, editia din acest an a festivalului BeautyProff este pilot, adica de proba. Hai sa dovedim ca se poate si in Romania. Chiar daca nu sunt tentante ofertele hai sa ne aprovizionam pentru sezonul 2016 de aici.
Hai sa dam feed-back constructiv si real. Ce se poate imbunatati concret la urmatoarea editie!

Eu voi merge. Cu cine ma intalnesc pe acolo?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

10 Comments

  1. Mi-ar placea asa de mult sa vin… insa cand am intrebat mi s-a spus ca daca ma inscriu trebuie sa stau toata ziua – 12h mai exact.. ceea ce nu pot 🙁

    Dar ai totala dreptate cu atitudinea.. toti spun ca vor si cand obtin dau inapoi.
    Eu nu pot ajunge si asa rau imi pare ca fix pt cumparaturi as fii venit… am pus ochii pe creioanele Lacordi si Cascade of Colors 🙂

    xoxo

    • Cred ca ai inteles gresit. Poate la ziua usilor deschise ar fi trebuit sa stai toata ziua, in rest este o expozitie cu vanzare. Intri si iesi cand doresti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *