Fauritor de continut, concurs pentru Bloggeri

Se pare ca initiativa mea “DanaMakeup Beauty box for bloggers” a fost la “unison” cu o alta campanie, lansata de o agentie de comunicare de aceasta data. Lumea incepe sa se schimbe si ma bucura lucrul acesta pentru ca aceasta campanie “Fauritor de continut” vrea sa vina in ajutorul bloggerilor ( in principal de beauty, dar nu obligatoriu ) cu sfaturi si consultanta.

fauritor de continut

Imi amintesc cu drag cand am inceput. Mi-am facut blogul si m-am uitat la el timp de o saptamana sau chiar mai mult. Apoi mi-am facut curaj sa public prima mea postare, in care ma prezentam timid. Acest blog a devenit parte din mine si am ajuns in punctul in care daca nu scriu o zi, inseamna ca eu nu sunt bine. Literalmente cand sunt bolnava ( eu sau copiii mei, evident) nu reusesc sa scriu. Vara se schimba treaba pentru ca este de bine. Daca nu scriu este foarte posibil sa am joburi pe partea de make-up. Deci de bine!

Imi mai amintesc ca nici nu stiam incotro sa o apuc, cum sa postez, cand ( dimineata, la pranz sau seara? ), despre ce sa mai scriu, prea scurt, prea lung, pozele cum sa le fac, cu ce sa le editez, etc. Cand vine vorba sa ma indoiesc de mine sunt as. Nu stiu daca as avea capacitatea, puterea si inteligenta sa fac totul altfel decat am facut deja, insa daca as sti ceea ce stiu acum, clar altfel ar sta lucrurile.

Sunt sigura ca in aceeasi situatie se afla foarte multe fete cu o anumita sclipire, care fac ceva foarte fain si care vor sa fie ceva mai mult in online dar nu prea stiu de unde sa inceapa. Tot ce le trebuie este o mana de ajutor.

Aici intervine agentia http://www.connectmedia.ro/ pentru cei care vor sa isi creeze propria nisa prin intermediul unui proiect de creative support. Target-ul sunt bloggerii la inceput de drum sau care simt ca au nevoie de o serie de sfaturi sau recomandari.

Primul pas este sa scrii un mail catre mara@connectmedia.ro si spune povestea blog-ului tau (de ce te-ai apuca(t) de blogging, ce te motivează, ce aduci nou, etc.). Poti participa si daca doar ai de gand sa iti deschizi un blog.

Absolut toate mailurile vor fi analizate, Mara va confirma primiea mailului, asa ca retrimite daca nu primesti confirmarea in cateva zile.

Ce poti castiga? Pai cum suna o luna de consultanta gratis in domeniu: cum sa postezi, cand, tonul, calitatea imaginilor, cum sa interactionezi cu fanii tai, etc.

Evident ca tu poti veni cu propriile intrebari pe domeniu si vei primi toate raspunsurile pe care le cauti.

Perioada concursului ( sau in care poti trimite mailul cu povestea blogului tau ) este 01 Iunie 2016 pana la 30 Iunie 2016 si va exista UN SINGUR CASTIGATOR! 

Eu va doresc mult succes tuturor si abia astept sa citesc blogul castigator.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *