Fardul Melkior Wish review, photos, swatches

Va aratam in postarea cu haul Melkior ca am mai multe farduri Melkior despre care vreau sa va scriu. Astazi vorbim despre fardul in nuanta Wish. Alaturi de acest fard eu mai testez si alte farduri ca Deep Sea, Volcano ( review, photos, swatches ) si rujul Deep Love ( review, photos, swatches )

FARDURI MELKIOR _ WISH

Aceste fard este special cand vorbim de culoare. Este un verde – albastrui ce ma duce cu gandul la reflexele verzi ale marii. Imi place foarte mult ca in ambalaj arata la fel de bine ca in swatch. La fel ca celelalte farduri Melkior si acesta poate fi construit in functie de ce iti doresti. o nuanta mai pala sau mai intensa.

FARDURI MELKIOR _ WISH SWATCH

Oricum s-ar vedea textura fardului este compacta, se blenduieste bine si ii poti construi intensitatea. Este destul de pigmentat ( nu intr-atat cat sa nu il poti face si mai intens ), opac.

Formula sa compacta este exact asa cum trebuie, nici prea cremoasa, nici prea prafoasa. Finnis-ul este putin cam intrigant in sensul ca mi se pare complet mat in ambalaj, este perlat pe mana, dar aplicat pe pleoapa arata mai mult mat decat perlat. Asta nu este obligatoriu un dezavantaj pentru ca poate fi integrat in machiajul de zi fara probleme.  Fardul poate fi aplicat cu pensula umeda si obtii o intensitate mai buna si o textura rezistenta.

FARDURI MELKIOR _ WISH

Imi place ca in ambalajul sau, care arata foarte profesional by the way, are si o oglinda undeva in spatele fardului. Chiar daca este foarte functionala, imi ingreuneaza traba cand vreau sa le transfer in paleta magnetica de farduri.

Nici acestui fard nu ii gasesc prea mare cusur si ma bucur de asta. Fardul Wish de la Melkior a intrat in kitul meu PRO.

Voua cum vi se pare acest fard?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/

Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Ti-a placut? Distribuie-l!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *