Duo lips twist up Eccentric Magenta si Pink Flamingo, review

In articolul trecut despre noutatile de machiaj Pupa Milano, iti povesteam despre rujurile DUO LIPS TWIST-UP. Acesta este un produs 2-in-1 si are la un capat ruj luminos iar la celalalt capat un creion de buze. Cele 2 nuante propuse de Pupa Milano in cea mai noua colectie Material Luxury sunt Eccentric Magenta si Pink Flamingo.

ruj magenta nude lips

Eu le-am testat pe ambele si astazi revin cu un review la fiecare dintre ele si incep cu cateva caracteristici generale despre ele, lucruri pe care le au in comun ambele rujuri Duo Lips Twist Up.

La capătul unde gasesti rujul, vei descoperi textura cremoasă și confortabilă ce va da un efect luminos pentru un finish radios, extrem de sofisticat. Aluneca foarte usor pe buze si se aplica uniform.

Prezentarea este de tipul baton subtire de ruj cu finnish mat cremos, pigmentat destul de intens si foarte rezisent pentru un produs sub aceasta prezentare. Eu m-am obisnuit cu rujurile lichide sa reziste foarte mult si nu cred ca mai am asteptari de la un ruj clasic, cu toate asteaa Duo Lips Twist Up m-a surprins foarte placut.

Mie imi place ca intai sa folosesc creionul de buze pentru un plus de definitie si conturare a buzelor. Nuanta creionului de buze este match perfect cu nuanta rujului.
Duo Lips Twist Up pink flamingo

Sa incepem cu nuanta 002 Pink Flamingo care este o nunata cuminte de nude-rose. Il folosesc foarte des in machiajul meu de zi cu zi si cred ca se potriveste perfect cu Primavara. Cum tenul meu este cu puternic subton galben, deci cald, dupa ce ma bronzez putin nu se va mai potrivi la fel de bine aceasta nuanta. Va ramane cea mai buna varianta pentru fetele cu pielea ceva mai deschisa la culoare.

ruj magenta de zi

 

Nuanta 001 Eccentric Magenta este ceva mai intensa, insa o pastrez tot in zona machiajului de zi sau cel mult spre coktail. Daca si tu te-ai fi asteptat sa fie o nuanta foarte intensa, sa stii ca nu este asa.

In schimb, intensitatea acestei nuante se poate construi. Primul pas ar fi sa intensifici prin aplicarea creionului contur pe toata suprafata buzelor, iar apoi sa aplici direct din baton cantitatea necesara de ruj pentru a obtine intensitatea dorita.

Ambele nuante se pastreaza in sfera tenurilor deschise, dar 001 Eccentric Magenta o vad mai adaptabila tenurilor calde cand se bronzeaza. Desigur ca va trebui sa o pastram ceva mai putin intensa.

Dana Stancu beauty tip: Daca vrei sa te joci ceva mai mult cu aceste rujuri, eu recomand sa incerci un efect ombre.

Primul pas este sa conturezi buzele cu creionul de buze 001  Eccentric Magenta. Apoi estompeaza putin ca sa creezi adancime la coltul extern al buzelor ( si cea superioara si cea inferioara ). Apoi aplica rujul 002 Pink Flamingo pe toata suprafata buzelor. Va iesi un efect super interesant. Garantat!

Sper ca iti sunt utile ideile mele si le vei pune si tu in aplicare. Ce zici?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

27 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *