Curs Facebook Ads la Ilbah

Ca sa fiu un specialist complet nu mai este suficient sa fiu doar un PRO make-up artist de top. Acum trebuie sa ai si cunostinte de foto/video si marketing online. Pentru ca pe partea asta de promovare este punctul meu slab, am inceput cu un Curs Facebook Ads acreditat la Atelierele Ilbah.

De ce am ales acest Curs Facebook Ads

Eu am ales cursul acesta din cateva motive esentiale pentru mine. Cum spuneam, pe langa partea artistica pe care o stapanesc, nu mai este suficient. Sunt o persoana atehnica, nu inteleg cum functioneaza tehnologia. IN schimb, daca cineva imi arata punctual, eu sunt foarte capabila sa ma descurc. Atat cat imi trebuie.

Promovarea online, dupa lupte seculare, am inteles si eu ca nu este doar despre Social Media. In domeniul beauty ajuta foarte tare, este necesara pentru a crea interactiune cu publicul tau. Tebuiesc puse poze si filmulete cu rezultatele finale. Cum sunt in online deja de 12-13 ani, cam am acest obicei, de a posta. Stau binisor, dar voi sta si mai bine, ca urmatorul curs pe care il voi face va fi Social Media.

Bun, acum ca am inteles care este treaba si ca trebuie sa stapanesc si partea asta de promovare platita. Am pornit de la minus infinit si am ajuns la 10+. Am invatat pasii importanti in planificarea campaniilor, ad sets, obiectivele campaniilor, bugete, audiente si multe alte informatii utile. Trainerul a fost top of the top.

Eu nu am facut acest Curs Facebook Ads pentru a profesa in domeniu ( never say never ). Am ales sa fac acest curs pentru mine, pentru ca sa imi dezvolt abilitatile tehnice necesare uneo promovari online. Nu doar pe Facebook, insa de acolo imi pot gandi campania si pentru Instagram sau campanii pe site.

Un alt motiv pentru care am ales cursul, disponibilitatea functie de programul meu. Poti alege varianta on-line, cum am ales eu sau off-line. Poti merge la curs Matinal, After-Work, Weekend.

Pretul a fost un alt aspect de care am tinut cont. Eu m-am bucurat de o oferta ceva cu 45% discount pentru plata integrala. Observ ca inca este disponibila pe site. Am platit undeva la 700-800 lei ( nici nu mai stiu sigur ).

De ce recomand cursul ?

Mie mi-a placut foarte mult acest curs. Am interactionat foarte mult cu colegii mei, am invatat mult. Am aplicat tot ce am invatat la curs si am avut rezultate. Excelente as spune!

Pentru cei care aleg un Curs Facebook Ads pentru a profesa in domeniu cred ca este o alegere excelenta. Daca te gandesti ca un incepator in domeniu poate castiga pana la 500 lei / lunar eu zic ca merita. Poti castiga un salariu peste medie si sa ai program flexibil.

Daca alegi sa il faci pentru tine, atunci economisesti suma cu care ai plati un colaborator pentru asta. Din orice punct de vedere gandesti alegerea, nu ai cum sa dai gres.

Un curs Facebook Ads, acreditat iti deschide multe usi.

Nu pierde oferta asta super si alege un curs care sa te bucure, sa iti deschida noi orizonturi. Ce ai alege?

Kisses from Dana!

📱0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣6️⃣2️⃣3️⃣0️⃣8️⃣

Instagram Facebook Youtube Tiktok

admin

One Comment

  1. Indiferent dacă ești un antreprenor în devenire sau deja ai o afacere stabilă, Facebook Ads poate fi cheia succesului. Iti urez succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *