Curs extensii de gene acreditat

De cand am intrat in domeniul acesta beauty, cel mai mult mi-am dorit sa devin trainer. Asta s-a si intamplat in 2014 cand am avut primul meu masterclass ca makeup trainer. Prin 2016 m-am specializat si pe extensii de gene, asa ca in 2017 a venit si primul meu elev. In prezent sunt trainer la curs extensii de gene acreditat la Alelierele Ilbah.

La fel ca si in machiaj, extensiile de gene au un aspect foarte natural. Nu aplic volume mai mari de 3D, nu aplic extensii prea lungi sau prea groase. Totul de adapteaza fizionomiei clientei, caracteristicilor genelor naturale. Acesta este brandul meu si asa vreau eu sa fiu cunoscuta: aplic naturalete!

De ce aleg clientele sa isi aplice extensii de gene?

Extensiile de gene sunt o varianta foarte buna pentru acele cliente care doresc să-și defineasca privirea in orice moment. Vor gene frumoase, fără efort. Minunat.
Cel mai intalnit motiv / avantaj al purtării de extensii de gene este că acestea oferă un aspect natural și plin de volum fără a necesita mult efort. Cu extensiile de gene, nu mai trebuie să vă faceți griji de mascara sau machiaj elaborat pentru a obține un aspect frumos. Extensiile de gene pot fi personalizate pentru a se potrivi fizionomiei si personalitatii clientei.

Daca sunt aplicate corect, extensiile de gene pot dura între 4 și 6 săptămâni, în funcție de ciclul de creștere naturală a genelor. Tot ce trebuie sa faca clienta acasa este curatat si periat. Atat!

Oportunități de afaceri pentru absolvenții unui curs extensii de gene acreditat :

Vă povesteam că eu am intrat în domeniul beauty ca make-up artist. Și în prezent activez ca airbrush make-up. Vedeți, m-am specializat și aici pe o tehnică wow. Bun, să revenim. Ca make-up artist câștigurile erau sezoniere, așa că trecerea spre extensiile de gene a venit foarte natural. Acest serviciu mi-a adus numeroase satisfacții si realizări. Sfatul meu, dacă și tu ești pasionată de industria beauty, extensiile de gene pot fi o alegere excelentă. Ideal este ca pentru a oferi legal acest serviciu, să urmezi un curs extensii de gene acreditat. Iată cum acest curs te poate ajuta cu adevărat.

Până la urmă în orice domeniu ai nevoie de diploma acreditată, iar la Atelierele Ilbah au o oferta pana pe 18.04.2023 cu reducere 45% la toate cursurile. Detalii pe site

Beneficiile oferite de un curs extensii de gene acreditat

Extensiile de gene sunt din ce în ce mai populare. Ele oferă un aspect natural și plin de volum, și pot dura între 4 și 6 săptămâni, ceea ce le face o opțiune convenabilă și durabilă pentru clienți. Astfel, cererea pentru specialiști în extensii de gene a crescut considerabil, oferind oportunități de afaceri semnificative pentru noi.

Un aspect important în a oferi extensii de gene de înaltă calitate este să urmezi un curs extensii de gene acreditat. Un curs acreditat te va ajuta să înțelegi și să aplici cele mai bune practici în domeniul extensiilor de gene. Vei învăța cum să aplici extensiile de gene într-un mod sigur pentru clientă și pentru tine. Cum să menții igiena adecvată în timpul procedurii. Astfel, vei putea oferi un serviciu de înaltă calitate, minimizând riscul de infectare sau alte complicații, ceea ce va asigura satisfacția și loialitatea clienților.

Expansiunea serviciilor oferite: Un curs acreditat de extensii de gene îți poate deschide ușa către o gamă diversificată de servicii în industria frumuseții. După ce dobândești abilitățile necesare, poți să îți extinzi gama de servicii oferite, inclusiv aplicarea de gene de diferite tipuri sau stiluri, întreținerea și refacerea extensiilor de gene existente sau oferirea de consultații personalizate pentru clienți. Aceasta îți permite să îți diversifici veniturile și să atragi o bază de clienți mai largă, ceea ce poate duce la o creștere semnificativă a afacerii tale.

Este foarte important să învăți cum să construiești și să menții relații solide cu clienții tăi. Clienții mulțumiți și fericiți vor reveni și vor recomanda serviciile tale altora. Acesta tebuie să fie focusul principal al tău. Clienții mulțumiți, care vor reveni și vor recomanda altora, iar afacerea ta va crește.

Flexibilitatea și autonomia în afacerea ta

Wow, cât de bine sună asta. În momentul în care tu începi activitatea ai flexibilitate și autonomie în gestionarea propriului tău business. Poți să decizi când și unde să oferi serviciile tale, să îți stabilești propriile tarife și să îți gestionezi propriul program de lucru. Astfel, poți să îți construiești afacerea într-un mod personalizat și să te dezvolți în ritmul tău, în funcție de propriile nevoi și preferințe.

În concluzie, un curs extensii de gene acreditat poate fi o investiție valoroasă pentru tine. Sigur îți va deschide noi oportunități în acest domeniu în continuă creștere.

Tu în ce domeniu ai vrea sa îți creezi un business?

Kisses from Dana!

Instagram Facebook Youtube Tiktok

admin

12 Comments

  1. Felicitari pentru initiativa ta de a deveni trainer in domeniul beauty si pentru rezultatele frumoase pe care le obtii pentru fiecare clienta!

  2. Sa stii ca aveam in vedere un astfel de curs. O sa il iau din nou in calcul dupa venirea lui bebe.

  3. Mi-ar placea un business in domeniul creativ (arta). Ce fain suna si acest curs. Nu am purtat niciodata extensii de gene. Modelele finute, naturale imi plac.

    • Imnportant este sa fie un domeniu care iti place. Cat despre extensiile de gene, desigur, eu le invat pe fete sa aiba in vedere toate aspectele si sa aplice extensii finute.

  4. 7 ani am avut si eu extensii de gene fara pauze, era atat de comod cu ele, cred ca voi reveni la ele!

  5. Eu mi-as dori sa fac cursuri de unghii. Cred ca asta ma atrage cel mai mult. Imi plac genele puse, dar nu mi-am pus pana acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *