Curs automachiaj cu mine la Cosmobeauty 2023

Sa susțin un curs de automachiaj este parte din jobul meu de make-up artist. Mereu am iubit să împărtășesc cu clientele / cursantele mele trucuri simple de machiaj pentru rutina lor zilnică. Eu personal mă machiez destul de natural, dar și când trebuie să pun 5 nuante pentru un smoky perfect, o face cu aceasi dăruire!

Anul acesta, aveti acces la mine complet GRATUIT în cadrul Cosmobeauty 2023 chiar la standul Atelierele Ilbah. Sunt trainer la cursul autorizat de extensii de gene, la cursurile de automachiaj si la machiaj. Din aceasta perspectivă, sunt foarte activă in aceea ce fac, ma dezvolt in aceste direcții pentru un plus de profesionalism. Anual merg la minim un curs de specializare atât pe make-up cât si pe extensii de gene sau laminare.

Workshop de automachiaj

La standul nostru veti gasi multe workshopuri, însă eu va spun ce voi face eu la automachiaj.

În primul rând va trebui să te înscrii aici, în doi pași și 3 mișcări prin completarea formularului. Nu vă speriați de preț, este complet gratuit, dar trebuie să bifați acolo tickets sau ceva de acest gen.

Te astept la stand pentru workshop și să discutăm despre Cum să îți realizezi un machiaj rezistent de vara! Vom face ceva usor de realizat, machiaj de zi cu zi. Alături ne vor fi partenerii noștri de la Beauty One cu produsele lor minunate de la Paese. Brand pe care îl am in kitul meu personal deja de ceva ani buni. Să tot fie spre 5.

De ce sa ne vizitezi standul!

Cu workshopul meu de automachiaj cred ca v-am lămurit, dar voi mai fi acolo pentru deminstratii de machiaj, poate ceva adaugare de detalii pe machiajul deja existent. Sunt acolo cu aerograful meu, in toate aceste 3 zile. Veniți și doar să ne cunoaștem că eu mă voi bucura foarte mult.

De asemenea, colegii mei vor avea workshopuri cu împletituri sau unghii false. Deci tot ce vei avea nevoie vara aceasta sa fii cool. vei gasi la noi la stand.

Daca esti specialist sau doar pasionat, hai pe la noi să ne cunoaștem. Si ca să fac trecere frumos spre ofertele de vară de la cursurile noastre, #summersale. Mergi pe site pentru detalii!

Kisses from Dana!

📱0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣6️⃣2️⃣3️⃣0️⃣8️⃣

Instagram Facebook Youtube Tiktok

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *