Cupio m-a trimis la Masterclassul lui Alex Abagiu

Anul trecut nici nu auzisem de brandul Cupio, iar anul acesta ma declar fan deja!
Intotdeauna am insistat sa evoluez natural, frumos, iar fara educatie continua nu se poate. Ok, sunt auto-didact, citesc mult despre machiaj, ma documentez pe internet, analizez tendintele din revistele de profil, insa este altceva cand interactionez live cu “guru” in domeniu. Alexandru Abagiu este una dintre aceste persoane si multumesc Cupio ca investiti in educatia oamenilor cu care colaborati!

Pentru mine a insemnat foarte mult sa fiu acolo, iar lui Cupio ii voi ramane fidela de acum inainte, mai ales ca parte din portofoliul lor sunt genele false, adezivi, produse sau alte accesorii pentru machiaj.
Va spuneam in aceasta postare ca mi-am reinnoit stocul cu gene false de la ei, dar si adezivul laudat de Alex Abagiu. Acum este momentul sa va povestesc si parerea mea.
Ca makeup artist folosesc foarte des genele false atat clientelor cat si la sedintele foto. Am folosit intotdeauna genele din par natural pentru ca nu lucesc in poze si se aseaza firesc pe genele naturale.
Le-am incercat si pe cele de la Cupio si nu m-au dezamagit. Sunt foarte flexibile, imi permit aplicarea precisa fara sa retusez, iar diversitatea de modele este pentru toate gusturile.
Eu am folosit pentru machiajul modelului, genele false naturale N300

Dupa Masterclass-ul lui Alex de anul trecut, cand ne-a aratat cat de natural este sa aplicam gene false fir cu fir, fara nod am incercat si eu mai des asta. Rezultatul este chiar fabulos imediat ce prinzi dexteritate.
Cei de la Cupio ne propun si un mix pack unde gasesti gene individuale lungi, medii si scurte. Mi mi se pare foarte practica aceasta varianta pentru ca ocupa mai putin spatiu in kit, este mai rapida pentru ca nu mai pierzi timpul cu inchiderea si deschiderea pachetelor corespunzatoare marimii.
In ceea ce priveste adezivul, pana acum am folosit numai varianta transparenta, insa am decis sa ii acord o sansa si celui negru tot de la Cupio.

Adezivul il gasiti in tub clasic de plastic si se usuca negru. Acest adeziv este ceva mai lichid fata de texturile cu care sunt eu obisnuita, dar fara sa ma deranjeze acest aspect. Eu am aplicat putin pe o tablita de lucru, am pus banda genelor pentru a se aplica uniform produsul si dupa cateva zeci de secunde deja devenise lipicios si am aplicat genele. Chiar am lucrat usor cu el.
Avantajele acestui adeziv negru sunt:
– se intinde foarte bine datorita texturii mai lichide
– se usuca negru si ajuta la definirea liniei de la baza genelor
– daca aplici gene smocuri si aplici un strat pana spre jumatatea lor vei obtine o extra definire a genelor si nu mai necesita mascara pentru lipirea genelor false de cele naturale
– nu mai este nevoie sa revii cu gel-eyeliner pentru mascarea adezivului, chiar daca o faceai numai de siguranta

Un dezavantaj ar fi ca poate sa iti pateze machiajul daca nu lucrezi cu atentie, dar daca lucrezi atent ai numai de castigat.
In concluzie eu ii apreciez pe cei de la Cupio pentru ca au investit in mine si pentru ca ne sprijina munca cu produse de calitate.

Voi purtati gene false? Cand si ce variante preferati?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

4 Comments

  1. Cat de frumos se vad ochii tai in poza asta..si genele sunt super! Nu am folosit niciodata gene false…le consider ideale la ocazii, iar anul asta acestea au lipsit:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *