Cum sa arati mai tanara prin machiaj

Machiajul este o portita de evadare pentru fiecare dintre noi si este fascinant cum ni se schimba atitudinea ( in bine ) atunci cand ne place ce vedem in oglinda.
Am aratat pe blog, cum ne schimba machiajul, ne rascoleste in interior si asta se vede imediat ce ne-am schimbat culoarea rujului sau iluminat mai puternic pometii.
Astazi vreau sa va arat un machiaj pe care eu l-am realizat si va spun si de ce am ales acest machiaj.

In primul rand pielea este cea mai importanta, in orice tip de machiaj, in orice perioada a vietii tale!
Clienta mea isi ingrijeste pielea, iar asta s-a vazut. O sa vedeti ca ea si zambeste foarte mult si asta ajuta clar la pastrarea tineretii sufletesti, chiar daca pe ten poate adauga un nou rid de expresie.

Bun. Desi am un material bun de lucru, am ales sa pun o crema hidratanta cu efect de lifting ( Instant Facelift de la Skin Chemists – review ) pe care l-am aplicat si in jurul ochilor.
Pentru un efect de intinerire, am ales sa continui baza cu un fond de ten iluminant si cu efect de lifting ( Youth Extend de la Artistry – review ), am luminat cearcanele cu The One Illuskin Concealer de la Oriflame si am fixat totul cu o pudra libera HD de la Paris Berlin.

Conturarea fetei a fost foarte fina, realizata exclusiv cu 3 in 1 Stick Foundation de la Numeric Proof pe care nu l-am fixat cu o pudra mai inchisa ci numai cu pudra libera de fixare. Conturarea in acest caz trebuie sa fie fina si cu rolul de a redefini umbrele naturale ale fetei.

Blushul l-am ales intr-o nuanta subtila de piersica, am ales un blush mat pentru a da tinerete si luminozitate tenului fara a atrage atentia. Am iluminat foarte discret pometele.

Pentru machiajul ochilor am ales nuante calde de maro cu subton roze cu rol tot de a lumina si intineri privirea si am accentuat cu un eyeliner negru. In general nu recomand eyelinerul negru, insa am eu un truc ( il poti descoperi la workshopurile sustinute de mine, urmareste Academia Startline ) si imi place tare mult efectul final.
Am pus gene false smocuri, am conturat sprancenele, iar pe buze am pus un ruj mai tare, dar nu aspru. Am folosit nuanta Red Dragon ( review, swatch ) de la Numeric Proof.

Buclele i-au completat aspectul tineresc.

Ca sa va convingeti de efectele unor produse bine alese, va las mai jos o fotografie care spune tot.

In concluzie trebuie sa mizezi pe hidratare si iluminare. Te sfatuiesc sa alegi cu grija produsele, foloseste nuante mate de blush si texturile semi-mate la mchiajul ochilor.

Ti-au fost utile informatiile?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *