Cum alung eu astenia de toamna

Nu stiu cum fac, cum reusesc in fiecare an ca tendinta principala a sezonului, personal vorbind, sa fie astenia de toamna. O frumusete de astenie. Fir’ar ele de astenii ca mie tare imi dau batai de cap primavara si toamna.

astenia de toamna

Cum zodia mea dualista, Gemeni, se caracterizeaza prin stari extreme, eu resimt totul foarte nasol si reusesc prin mici trucuri sa “ma ridic” la cer. Poate ca ma vei lua in ras, dar zau ca sa imi schimb starea nu este chiar atat de greu.

Cand vei cauta pe domnul Google despre astenia de toamna, sfaturile nu se mai opresc. De la recomandari “babesti”, naturiste sau psihologice, toate spun ca e ceva, ba o boala, ba o stare. Eu zic ca este o stare, dar care poate fi invinsa.
Fie ca vorbim despre astenie sau despre increderea in tine, psihologii te vor sfatui sa incerci sa te simti bine in pielea ta. Eu o iau mot-a-mot si recurg la un sistem complet pentru a imbunatati calitatea pielii mele.

Truvivity by nutrilite amway

Stiu ca v-am mai povestit despre Truvivity by Nutrilite de la Amway ( info, foto ) , dar acum vreau sa va povestesc ce au facut pentru mine. Recunosc ca nu mi s-a parut sa vad ceva efecte la inceput, insa am constientizat ca se intampla ceva, abia dupa ce am incetat sa le mai iau.
Acest sistem de frumusete are doua etape; unul pentru dimineata sub forma de pudra / beauty drink, iar seara doua capsule de vitamine te vor ajuta la frumusetea pielii, iar calitatea somnului va fi imbunatatita. Pot confirma asta, s-a observat si in activitatea mea de pe blog. In ce sens? In sensul ca am dormit si mi-am refacut puterile, nu am mai stat pe net toata noaptea. Stiai ca eu scriu noaptea, da? Pai ziua cand cu 3 copii si un sot, factor de stress fiecare in parte. Glumesc 🙂

vitamine-amway - astenia-de-toamna

Acum ca am terminat Truvivity, ce ma fac? Iau vitamine in continuare si aleg fie un complex de vitamine cu Magneziu / Calciu / Vitamina D plus de la Nutrilite ( exclusiv prin intreprinzatorii Amway ), fie complexul Calciu + Magneziu + Zinc + Selelniu de la Doppel Hertz

Tot de la Amway ( ai observat ca sunt fan, da? ) mai consum XS Power Drink. Este o bautura foarte gustoasa, varietate mare de arome ( Dragon Fruit, Pink Grapefruit, Wild Berry, Electric Lemon, Tropical Blast si cel mai nou sortiment Mango Passion Blast ), energizant, continut redus de calorii si fara zahar adaugat.

xs-si-rujuri-amway

Gama de bauturi XS Power Drink contine 25% suc de fructe din concentrat de suc si vitamina C. Are nivelul ridicat de vitamine B, ingredient propriu al bauturilor XS. Acesta contribuie la reducerea senzatiei de oboseala si ma ajuta sa fiu in forma intreaga zi cu sau fara astenia de Toamna.

xs amway

De aici as mai putea fabula cum ca toamna este anotimpul schimbarilor, al unor noi inceputuri sau nu, dar vreau sa rezum totul intr-un singur sfat: energizeaza-te!

Beauty quick tip:  Ataca astenia de Toamna cu un ruj rosu pe buze si un strop de parfum.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *