Creion Yves Rocher nuanta Bleu Pensee, Review

Texturile de gel au invadat produsele de machiaj destinate ochilor. Pentru prima data cand am intalnit formula de gel era un gel eyeliner si la vremea respectiva era singurul produs cu aceasta textura. Apoi au inceput sa apara si alte produse ca tusurile creion sau chiar creioane de ochi. Un astfel de produs este si creionul de la Yves Rocher.

Noile creioane pentru ochi sunt lansarea toamnei de la Yves Rocher, v-am vorbit pe larg aici si textura lor este imbogatite cu ceara de Carnauba pentru un efect ultra-intens.

Se prezinta ca un creion clasic, se ascute normal si rezista fantastic. Poate fi folosit atat pentru o linie precisa ca de eyeliner, o linie estompata pentru o extra definire a ochiului sau chiar ca baza pentru smokey eyes. 
Poate fi purtat si fara fixare cu fard. Se comporta foarte bine si asa. Ca orice textura cremoasa la baza, are nevoie de timp pentru a se usca, dar apoi nu se mai misca de acolo. 

Aceasta nuanta de albastru inchis este minunat, imi place ca nu inaspreste trasaturile ( cum se poate intampla cu negrul ) si chiar este potrivit pentru seara datorita particulelor fine de glitter. Mi se pare potrivit pentru orice tip de machiaj sau culoare a irisului.

Cum vi se pare acest creion de ochi de la Yves Rocher?
#chicprofilechallenge

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *