Contur si luminare cu MustaeV

Orice as face, orice tendinta apare, nu cred ca mai detronam vreodata ceea ce inseamna contur si luminare. Acum nici nu imi doresc asta pentru ca rolul conturului este de a corecta, iar luminarea vine in completare. Parca nu suna bine sa folosim un termen fara a-l implica si pe celalalt.

Stiu ca unele dintre voi folosesc contur si luminare zilnic, dar eu tot il recomand la ocazii speciale sau in cazul cand chiar este ceva de corectat.

Adevarat, un machiaj special inseamna conturare, definire si iluminare, iata ca ridic la rang de MUST doua produse indispensabile de mai bine de jumatate de an incoace: pudra bronzanta Mustaev Face Architect Powder  Silhouette si pudra iluminatoare Face Architect Powder Light-On.

mustaevpudrecompacte(5)

Ambele produse sunt pudre compacte, iar pe blog veti gasi o gramada de trucuri despre asta:

  • cum sa aplici corect pudra compacta astfel incat sa nu incarci tenul si sa obtii maximum de efect, aici gasesti video
  • despre conturarea fetei si produsele esentiale pentru asta, articol pe blog aici

Astazi vreau sa vorbesc despre aceste doua produse de la MustaeV pentru ca mi-au fost esentiale inca de vara trecuta si au inclocuit cu mare succes produsele iconice din kitul meu de machiaj.

cum sa conturez fata

Incepem cu Mustaev Face Architect Powder  Silhouette, care este o pudra bronzanta cu usor subton rece foarte potrivita atat pentru bronzarea tenului cat si pentru conturarea lui. Aleg sa o aplic cu o pensula de blending ceva mai pufoasa cand imi conturez fata si o pensula mai mare cand aleg sa o folosesc ca bronzer.

swatch silhouette mustaev

Textura ei este clasica de pudra compacta, nu prea prafoasa, perfecta pentru a se lua pe pensula si a fi distribuita uniform pe ten. Se blenduieste perfect, este “buildabile” in intensitate ceea ce o face adaptabila pentru aproape orice tip de ten.

Eu o folosesc zilnic in machiajul meu si imi place efectul subtil pe care il obtin.

mustaev light on powder

Face Architect Powder Light-On o folosesc atat pentru fixarea bazei la tenurile uscate, terne sau pentru iluminarea clasica. Evident ca o cantitate mica aplic atunci cand fixez, apoi cresc intensitatea punctual pentru a crea iluminarea dorita.

Pentru tenul meu gras o folosesc strict pentru iluminare, aplic in strat subtire ca sa nu imi accentuez porii mariti. Efectul final este foarte subtil si elegant. O ador.

contour and highlight

Pentru ca aceste doua pudre sunt atat de usor de folosit si atat de adaptabile, le recomand cu incredere si fetelor de la cursurile de la automachiaj. Acum tot ce inseamna contur si luminare devine mai simplu si foarte usor de realizat pentru oricine. Da, si pentru tine draga mea cititoare.

Cu fiecare nou produs MustaeV pe care il testez mi se confirma calitatea lor profesionala. Mai am putintel si reusesc sa strang suficiente produse pentru a realiza un intreg machiaj cu ele, asa ca urmariti-ma in continuare.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

  1. Chiar azi m-am dat cu pudra Mustaev pentru iluminare! E foarte subtila si natural efectul, asa ca e super pentru zi!
    Inainte foloseam un iluminator dintr-o paleta Makeup Revolution, pana mi-a zis Vali intr-o zi ca nu-i place cumse vede, ca e prea intens…asa ca de atunci, nu am mai deschis paleta! :)))

    • Asa este! Foarte subtil acest ilumintaor, plus ca eu cred ca se va renunta in timp la iluminarea excesiva 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *