Care este cel mai bun fond de ten ?

Aceasta este intrebarea universala pe care o primesc atat in coversatiile face to face, la cursurile de automachiaj, cele autorizate sau chiar in mesajele private de la voi. Peste tot femeile se intreaba care este cel mai bun fond de ten? Oare exista? Oare e un mit? Cum ajungem la el?

cel mai bun fond de ten

Cum ma cunoasteti deja, voi incerca sa raspund la cat mai multe dintre intrebarile acestea. Imi doresc sa puteti alege in deplina cunostinta de cauza.

Nu vreau sa vin aici cu concluzii, pe care le-am dobandit in toti acesti ani de experienta. Cu toate astea, nu ma pot pastra foarte obiectiva cand vine vorba de recomandari. Am facut un clip cu fondurile mele de ten preferate, cand vorbim despre tenurile spre uscat si urmeaza unul si pentru tenurile cu sebum. 

Oare exista cel mai bun fond de ten?

Cu siguranta exista unul perfect pentru tine! Este foarte important sa intelegem ca un fond de ten universal valabil nu exista. 

In primul rand, stabileste foarte bine ce asteptari ai de la produs. Oricat de simpliste sau complexe ti se vor parea, trebuie sa le atingi. Fie ca este nevoie sa reziste, sa fie la un pret accesibil, sa se gaseasca usor sau orice nevoi ai tu. In termeni de “ce probleme” sa rezolve consider ca cea mai importanta este sa te concentrezi pe cea mai importanta dintre ele si apoi sa ajustezi, poate, cu alte produse. 

Cum aleg fondul de ten perfect pentru mine?

Este foarte simplu, abia cand reusesti sa stabilesti factorii din frazele de mai sus. Cand ai plecat in cautare pentru cel mai bun fond de ten pentru tine, ai grija sa:

  • fie un fond de ten destinat tipului tau de ten
  • sa aiba finnish-ul pe care ti-l doresti
  • nuanta sa fie aceasi nuanta ca pielea. Ai aici un articol mai vechi despre asta. 
  • sa fie compatibil cu rutina ta de ingrijire si/sau bazele folosite

Cand chiar nu reusesti singura, recomand cu mare caldura un curs personalizat de automachiaj. Toate intrebarile tale isi vor gasi raspunsul acolo. 

Sa iti alegi cel mai bun fond de ten nu e treaba usoara. 

Kisses from Dana!

Daniela Stancu
Makeup Artist & Beauty Blogger

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *