Cadouri Moroccanoil pentru bugetul tau

Cei de la Top Line vin in fiecare an cu idei de cadouri foarte interesante. Moroccanoil este unul dinte branduile cele mai indragite din portofoliul TopLine, iar lista de cadouri Moroccanoil este tare tentanta.

Ambalajele sunt deja pregatite pentru a fi puse direct sub brad sau pur si simplu daruite cu orice alta ocazie. Kiturile sunt pentru toate nevoile parului tau, iar preturile sunt foarte bune, reportate la pretul produsului individual.

par cu volum moroccanoil

Eu am parul fin, fara volum si se ingrasa cam repede, asa ca in fruntea listei de cadouri Moroccanoil vei gasi kit-ul CHRISTMAS 2016 PENTRU VOLUM. Acesta a fost gandit ca un program complet de volumizarea a parului fin. Avem in kit sampon pentru Volum ( 250 ml), Conditioner pentru Volum ( 250 ml ),  Masca Hidratanta Light ( 75 ml ) ca sa nu incarce firul de par, si varianta light a tratamentului Moroccanoil ( 25 ml ). Pretul special al acestui kit este de 259 lei mi se pare chiar avantajos.

tratament reparator pentru par

Un alt kit propus de Top Line este kit-ul Christmas 2016 Reparator – Hidratant  ( 259 lei ). Destinat parului slabit si deteriorat de vopsea, procesare chimica sau coafare. Kitul este gandit pentru a reconstrui parul deteriorat cu ajutorul uleiului de argan antioxidant, a uleiului de avocado precum si a cheratinei. Cele patru produse ale kitului : sampon Reparator Hidratant  ( 250 ml ), Conditioner Reparator Hidratant ( 250 ml ), Masca Reparatoare ( 75 ml ) si deja celebrul Tratamentul Moroccanoil ( 25 ml )

Cadouri Moroccanoil kit hidratant moroccanoil

Desi am parul cu tendinta de ingrasare, niciodata nu dau gres cu hidratarea parului, iar in acest scop kitul Christmas 2016 Hidratant poate fi o varianta excelenta. In pretul de 259 lei vei gasi sampon de Hidratare ( 250 ml ), conditioner de Hidratare ( 250 ml ), masca intens hidratanta ( 75 ml ) si Tratamentul Moroccanoil ( 25 ml )

par gras

Ei bine, uite un kit care ma va bucura. Lista mea de Cadouri Moroccanoil este tare bucuroasa ca am incercat deja toate produsele acestui kit si imi plac maxim. Kitul Christmas 2016 CLEANSE & GO are Tratamentul Moroccanoil ( 100 ml), sampon uscat in varianta Light/Dark 205 ml ( review complet, info, photos ) si Spray de Par Stralucitor Strong ( 75 ml ) care este senzational. Eu il folosesc numai la iesirile de seara pentru un plus de stralucire. Acest kit costa 277 lei, dar merita toti banii.

Gama de lux pentru ingrijirea parului de la Moroccanoil este cunoscuta pentru eficacitate si pentru consistenta naturala, produsele find destinate tuturor tipurilor de par, oferind un amestec de caliate din cele mai apreciate ingrediente care asigura rezultate specataculoase si performante. Le gasiti in magazinele Top Line sau online pe topline.ro

Tie ce kit iti face cu ochiul?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

 

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *