C-thru Lime Magic intr-o duminica magica

In sfarsit duminica. Duminica este zi de rasfat, de relaxare, de contemplare si numai bine de adunat fortele pentru o noua saptamana.

Fiecare face asta cum doreste, insa mie nu mi-ar strica putina magie. O picatura este destul! Chiar daca am trecut de vremea cand credeam in magie, putin optimism nu strica. Optimismul meu de azi este noua aroma Lime Magic de la C-thru.


 Un buchet de flori imbatatoare echilibrat cu stropi de energie si innobilat cu nuante subtile si profunde – C-THRU Lime Magic se deschide cu note de trandafir elegant si etern feminina iasomie. Acestea contrasteaza cu explozia de accente ale bergamotei jucause, ale lamaii proaspete si ale universului olfactiv descris in notele de ceai verde, accente ce inglobeaza diversitatea miresmelor subtile ale padurilor si mireasma pregnant pamantoasa. Actul final al parfmului echilibreaza notele si le contopeste intr-o adiere lemnoasa cu note de mosc.

Eu folosesc deo-sprayul gamei si mai am putin in el, atat de mult l-am folosit. Mirosul proaspat imi da o stare de bine, optimism si chef de blogging. Deodorantul poate fi folosit pe piele pentru a completa parfumul sau singur pentru o aroma proaspata.

Cum suna noua aroma C-thru?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *