#BUnofilter Provocarea de a fi tu insati

Cu cat evolueaza tehnologia si online-ul castiga teren, cu atat mai multe branduri vor sa te descopere exact asa cum esti tu, fara filtre, fara blur fara photoshop.

BU, unul dintre brandurile mele preferate cand vine vorba de arome ce si-au pus amprenta pe emotiile mele. Degetele deja tremura pe tastatura de emotia liceului marcata de BU Wild, redescoperirea brandului la maturitate intr-o aroma misterioasa BU Trendy si calatoria senzoriala in viitor cand voi fi mama de adolescenta… da, ma refer la BU Golden Kiss

bu golden kiss

Cum spuneam, #BUnofilter reprezinta indemnul pentru fetele de pretutindeni de a se exprima liber. Universul #BUnofilter reda frumusetea si complexitatea realului. Cu spirit tanar si care dezvaluie atat de multe si diferite personalitati parfumate, brandul sarbatoreste diversitatea si multiplele atitudini exploratoare ale adolescentelor. Fiecare parfum descrie cu note intense microuniversurile colorate ale fetelor B.U. care isi imbratiseaza particularitatile.
Sunt cine vreau eu sa fiu! Asta v-am mai spus-o in articolul de aici

 

Universul #BUnofilter
Valorile prezente ale brandului separa ce este real de artificial si incurajeaza cel mai autentic si spontan Eu. Exploziile de sentimente, emotiile si toate starile contradictorii sunt creatoare de frumos menit sa fie exprimat. #BUnofilter este despre libertatea, bucuria si distractia de a fi tu si despre a nu te limita. Universul #nofilter nu se supune regulilor si isi afiseaza adevaratul spirit fara a fi alterat de lupa gigantica a monotoniei. B.U. este o paleta infinita de aure magice cu care sa te joci si care reflecta perfect personalitatile fiecareia.

#BUnofilter
Viziunea B.U.
B.U. exprima realitatea noii generatii in care individualitatea construieste o lume cu mult mai interesanta si complexa, ce merita a fi descoperita. Brandul considera ca atunci cand fetele sunt autentice si fidele sentimentelor lor, acestea creeaza o lume mai buna, o lume a acceptarii si a iubirii. Frumusetea realitatii consta in caracterul spontan si divers al acesteia, astfel, B.U. renunta la filtre si se intoarce la muza lui, fiecare fata.
… Amuzanta. Galagioasa. Relaxata.Creativa. Just B.U. #Bunofilter

Actiunea #BUnofilter
Pentru a sarbatori diversitatea #nofilter, B.U. lanseaza microsite-ul celei mai ample galerii de momente fara filtru: www.BUnofilter.com. In perioada 01.04.2016 – 02.06.2016, timp de noua saptamani, microsite-ul valansa cate o provocare ce vine cu premii saptamanale si se incheie cu alegerea fetei B.U. Fiecare saptamana se prezints sub semnul unei stari de spirit B.U., precum sparkling, wild, party girl, spicy, inFashion, free, romantic, inLove ai passion.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati pe microsite-ul dedicat acestei campanii si apoi urmati trei pasi simpli:
1. Selectati o fotografie personala;
2. Alegeti o stare de spirit dintre cele disponibile in website;
3. Incarca fotografia.

Premiile saptamale constau in kituri pretioase cu produse B.U. Golden Kiss si vor fi extrase prin random.org.
Pentru marele premiu vor fi luate in considerare toate inscrierile din cele noua saptamani. In urma unei jurizari, fata care surprinde cel mai bine spiritul brandului va deveni fata B.U. Curajul si originalitatea vor fi rasplatite cu o sedinta foto profesionista in care castigatoarea #BUnofilter isi va dezvalui aura colorata.

Concursul are o extensie in store ce surprinde fetele care cumpara produse Golden Kiss cu premii instante golden. Acestea le pot ridica de la standurile B.U. si vor fi ghidate de promoteri sa urce pe microsite o fotografie cu o stare de spirit B.U.

Mi se pare interesant acest concurs si va indem sa participati.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *