Bridal Series – Catalina

Dragilor,

Astazi va prezint o alta miresica frumoasa foc!
Precizez ca este o experienta aparte pentru ca a fost prima mea “miresica in deplasare”, adica am fost solicitata din Bucuresti sa merg intr-un alt oras pentru Catalina. M-am bucurat caci am avut timp suficient si i-am realizt atat machiajul de la cununia civila cat si cel de mireasa!

Asadar primul machiaj este pentru cununia civila, este simplu si mai mult un machiaj de zi.

A purtat machiajul acesta si la datini, iar pe seara am trecut la artileria grea:

Mirele a beneficiat si el de un tratament de infrumusetare. I-am aplicat putin corector ca sa ii ascundem cearcanele, o solutie impotriva transpiratiei si un BB cream pentru uniformizarea tenului. Totul fixat cu pudra! Este foarte important ca in poze sa arate si mirele bine, asa ca nu ezitati sa il programati si pe el la infrumusetare. Amandoi trebuie sa aratati bine in poze!
Pentru ca mi-a placut tare mult aceasta experienta, declar deschis sezonul de programari si pentru alte orase in urmatoarele conditii:
– ma deplasez pentru minim 3 machiaje
– preturile vor fi standard ( 60 euro machiaj mireasa si 50 euro machiaj de seara/ ocazie) fara a intra in pachete/oferte promotioanale
– deplasarea va fi intre 100-200 Ron functie de distanta. Deplasarea nu va trebui sa depaseasca maxim 2 ore de mers cu masina!
Voua va place machiajul acesta? L-ati purta in ziua nuntii?
Pana data urmatoare, 
Kisses from Dana!

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *