Blue smoky

Dragilor,

Este week-end si ma gandeam ca vreti sa mergeti prin cluburi.
Eu va propun un smoky cu albastru:

Am pregatit ca de obicei tenul prin demachere + tonifiere + hidratare.
Am folosit fondul de ten Mat Velvet+ de MUFE amestecat cu un strop din baza matifianta All Mat de la MUFE , am corectat cearcanele cu Full Cover de la Mufe, am umplut sprancenele cu corectorul de sprancene de la MUFE, am conturat fata cu pudra minerala Eclat Mineral de la Bourjois in nuanta 04 beige medium si  am fixat baza cu pudra translucida Artdeco. 
Baza pentru ochi a fost tot  fondul de ten fixat cu pudra. 
Am inceput machiajul ochilor prin aplicarea pe toata pleoapa mobila a unui fard gri perlat, iar in coltul extern nuanta 201 Midnight Blue de la Radiant. Am estompat trecerea de la cele 2 nuante si apoi am adaugat albastru mat din paleta 120 CS. Am blenduit foarte bine colorile cu E25 de la Sigma si a rezultat efectul de smoky despre care va vorbeam. 
Am conturat cu aceleasi culori si pleoapa de jos, dupa care am aplicat genele false.
Am iluminat arcada cu o combinative alb mat si gri-ul folosit in smoky apoi aceasi combinatie am folosit-o ca iluminator pe pomete.  

Atentie ca la acest machiaj trebuie sa adaugati straturi peste straturi pana obtineti intensitatea si efectul dorit. Eu am repetat procedura de 3 ori.

Am folosit blush Estee Lauder nuanta Rose Desire.  Am conturat buzele cu Infailible lip liner nuanta 708 (este nude) si am adaugat gloss-ul in nuanta French Burgundy de la Il-Makiage.

Iata efectul final, la lumina zilei:

Pentru voi, cele mai indraznete am adaugat si putin glittter si iata ce a iesit:

Ca sa va alegeti ce tip de machiaj va place mai mult am facut un colaj cu si fara glittter:

Sper ca va place.
Have fun!

Kisses

admin

4 Comments

  1. Este foarte frumos machiajul asta, abia acum am reusit sa-ti citesc tot blogul, daca as fi stiut mai devreme cu ce te ocupi… povesteam mai multe la plimbarile noastre cu bebeii. Cu prima ocazie schimbam impresii.
    Iuliana (vecina de deasupra ((-:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *