Frumusete esti TU!

Beautyful,

Astazi va scriu despre frumusete, fashion si make-up pentru ca m-am inscris la scoala de Beauty Blogging by L`oreal Paris .
M-am intrebat in nenumarate randuri ce este frumusetea? Avem cumva o definitie sau din nou, ne supunem regulilor societatii? 
Eu, mai ales prin prisma jobului vad femeia putin cu alti ochi; pentru mine frumusetea sta in asteptare, emotie si in toate lucrurile mici! Ma umple de emotie o tanara mamica, care imi spune “Vreau sa radiez” si atat! Este suficient sa avem acea aura pozitiva de frumusete la superlativ.
Buuun, dar pentru un astfel de eveniment ne pregatim intens cu cele mai “in trend” rochii si coafuri, este normal sa fim frumoase. Da! este normal, dar este la fel de normal sa ne simtim frumoase in fiecare zi. Pana la urma zilnic imbracam cate ceva frumos si ne punem machiaj, deci SUNTEM FRUMOASE.
Machiajul, hainele sunt numai cateva instrumente prin care noi evoluam si nu in ultimul rand ne ajuta sa nu ne lasam prada rutinei. Moda, trendurile au acelasi rol: de a ne stimula creativitatea spre imaginea pe care ne-o dorim exprimata prin stil vestimentar, coafura sau machiaj. Toate merg “mana-n-mana” pentru ca actul creator nu este intreg altfel. Sa ne imaginam o femeie foarte frumoasa ( la modul cel mai general perceput de noi), care se trezeste dimineata, se machiaza si se coafeaza frumos, dar fara haine nu ar putea iesi pe strada, nu?
Frumusetea este o datorie pe care o avem fata de noi insine. Da! Chiar daca ne-am maturizat, ne-am casatorit, am devenit mame, ne-au crescut responsabilitatie sau au trecut anii peste noi meritam sa ramanem frumoase. Este obligatoriu! Atunci cand nu va simtiti motivate spuneti “Pentru ca merit!” si treci la actiune.
Sa nu creem confuzii, dar frumusetea nu sta doar in estetic…. frumusetea este in acele lucruri simple! Cum spuneam emotiile, feminitatea, alura, postura corpului, eleganta toate sunt parte a frumusetii fiecareia dintre noi.
Sa va spun eu cat de frumoasa ma vad: frumusetea mea nu este stirbita de kilogramele in plus sau alte defecte mai mult sau mai putin evidente; frumuetea mea este in lumina jucausa din ochii celor doi copii ai mei, frumusetea mea este exemplul pe care il dau lor, iubirea pe care o impart ( oprind si pentru mine o bucatica )  si mai ales frumusetea mea sunt EU!

Acest articol a fost scris pentru scoala de Beauty Blogging by L`oreal Paris

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *