Beauty & (Priori)Tea cu Mirela Niculai

Dragilor,

Sambata dimineata am participat ca invitata a Ioanei ( adica Federova ) la evenimetul de beauty organizat de Mirela Niculai. Totul s-a petrecut la PrioriTea intr-o locatie superba si cu oameni frumosi. Cei de la PrioriTea ne-au oferit un intreg salon sa ne desfasuram discutiile si ne-au rasfatat cu ceai, limonada sau cafea. Eu am ales cafeaua pentru ca nu reusisem sa ma trezesc complet, iar Mirela si invitatele ei spuneau lucruri tare interesante.

Pe lista de discutii a fost FRUMUSETEA!
Mirela ne-a vorbit despre machiajul semipermanent, iar invitatele au fost:
–  D-na Tamina Pfeiffer reprezentanta a salonului Apiestetic ( Neli Pfeifer )  care ne-a prezentat importanta tratamentelor faciale in ritualul nostru de frumusete.
– D-na Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos reprezentanta a Metamorphosis Center si medic estetician in cadrul Medicover care ne-a explicat ce inseamna frumusetea obtinuta cu ajutorul chirurgiei estetice


Desi prezentarea D-nei Tamina Pfeiffer incepuse deja cand am ajuns eu am reusit sa prind totusi cateva sfaturi:
– tratamentele cosmetice specializate / personalizate sunt necesare pentru a ne pastra tineretea pielii. Este ok sa facem aceste tratamente lunar.
– trebuie sa avem incredere in cosmeticiana noastra, iar daca este prima data cand ne vedem o putem “testa” prin niste intrebari punctuale.
– pielea gatului si a decolteului “face parte din ten” ca sa spun asa pentru ca trebuie tratata la fel. Cand ne demachiem trebuie sa demachiem si zona decolteului si a gatului, iar cand aplicam crema de hidratare sau cu SPF coboram pe gat pana la decolteu.
– la salon TOATE tratamentele sunt aplicate si pe zona gatului si a decolteului

Apoi D-na Doctor  Silvia Stanculescu-Vasalos ne-a povestit cu lux de amanunte ce se intampla intr-o operatie estetica ( taie, coase, pune, scoate… ) dar si mai important ne-a explicat prejudecatile si mai ales fricile legate de acest aspect.
Cel mai mult s-a vorbit despre implanturile mamare, dar si despre injectiile de acid hialuronic sau botox. Recomandarea D-nei Dr este sa mergeti totusi la un medic estitician chiar si pentru cele mai simple proceduri ( injectarea cu botox sau acid hialuronic ). Am vorbit despre durere, timpul de refacere si evident ca toti acesti factori sunt influentati direct de dorinta personala de a fi realizata operatia.
De aici merg cu gandul la sfatul cel mai pretios dat de toate cele trei speciaste: orice modificare ti-ai face indiferent ca este un tratament inovator, operatie estetica sau repigmentare DO IT JUST FOR YOU, nu pentru sot, prietene sau altcineva.

Mirela ne-a vorbit despre machiajul permanent sau mai bine spus semi-permanent pentru ca durata unei astfel de proceduri este de doi ani in medie. Atentie si la pigmentii folositi! Mirela foloseste si recomanda pigmentii organici pentru un efect natural si mai subliniaza ca trasaturile noastre se schimba in timp asa ca astfel niste sprancene “permanente” si perfecte la 20-30 de ani nu se mai potrivesc si la 50! Corect, nu?
Machiajul permanent se poate realiza pentru sprancene, conturul ochilor sau pe buze.
Acest tip de machiaj se adreseaza mai ales celor care nu au timp sa se machieze sau celor care vor sa corecteze ceva. Eu am sprancenele facute de Mirela si era o necesitate pentru mine, caci nu aveau forma si nici prea multe fire ca sa corectez din pensat. Oricum urmeaza o postare speciala despre sprancenele mele 🙂

A fost si o tombola cu cateva premii, iar eu am castigat o schimbare de look la Salon Plazan realizata de Natalia Cantir! Abia astept sa va povestesc si sa imi vad noul look.

La final, Mirela ne-a rasfatat si cu un goodie-bag de la sponsori:

Eu am avut in punguta:

A fost un eveniment foarte interesant si sper sa se mai faca astfel de evenimente utile pentru noi toate.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *