Beauty News: MAC Matte Lip

Abia ce m-am intors de la MakeUp Fest si am proaspete informatiile. Alexandru Abagiu ne-a prezentat tendintele acestui sezon, iar ca in fiecare sezon de toamna sunt nelipsite texturile mate din rujuri completate de nuantele diversificate de nuduri sau rosu!
MAC ne propune o noua colectie cu nuante mate, foarte interesanta:

Colectia cuprinde rujuri, creioane de buze si trei blush-uri mate. Ador sa folosesc in machiaj nuantele mate pentru ca ma pot juca mai mult cu ele in comparatie cu cele stralucitoare, dar asta tine de preferinte.
In colectia de rujuri se regasesc cateva dintre nuantele deja consacrate, precum Heroine, La vie en Rouge, Fashion Revival sau Styled in Sepia dar si nuantele noi Nouvelle Vogue, Pander Me, Damn Glamorous si Living Legend.
Foloseste creionul de buze Pro Longwear lip pencil pentru a adauga intensitate rujului. Poti alege dintre nuantele colectiei: Etcetera, Staunchly Stylish, Trust in Red, Fashion Boost, Absolute it si Bespoken For.

Cele trei nuante de blush sunt o declaratie de dragoste, “a state of mind” si te indeamna sa fi si tu asa: I`m a lover, Fleeting Romance sau Make You Mine!

Eu declar “Make You mine” pentru rujul Styled in Sepia si Nouvelle Vogue, creionul de buze Staunchly Stylish si blushul Fleeting Romance.

Colectia se gaseste deja in magazinele MAC, iar preturile sunt astfel:
Pretul rujurilor din aceasta colectie este de 92 Ron
Creionul de buze Pro Longwear lip pencil il veti gasi la pretul de 97 Ron.

Blushurile costa 114 Ron
Voua va place noua colectie? Ce v-ati pune pe wish-list?
Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *