Baita bebelusului cu noul sampon de la NIVEA Baby

Cand ma pregateam sa devin mama pentru prima data,tin minte si acum cat de stresata eram in legatura cu cosmeticele bebelusei. Citisem ca pielea lor este ceva mai sensibila, ca se poate irita din te miri ce sau chiar sa dezvolte reale alergii. Cum orice parinte isi doreste ce este mai bine pentru bebelului lui, am selectat cu atentie ca produsele sa fie ultra delicate cu pielea lor. Este firesc ca tu sa iti doresti ca bebelusul tau sa creasca fericit, astfel ca protectia si starea de bine a lui sunt prioritatile tale de neclintit. Cum baita lui este un ritual extrem de important in cresterea si dezvoltarea sa armonioasa, noi am luat lectii pentru a fi pregatiti de baita si masajul de dupa. Bebelusul trebuie si este indicat sa se bucure de intreg ritualul baitei.

sampon de bebelusi

Pentru mai multa ingrijire, NIVEA Baby lanseaza noul sampon extra-delicat in varianta de 500 ml, cu pompita pentru ca este practica si mult mai simplu pentru tine.
Usor de folosit in timpul baitei din fiecare seara, produsul este bland cu pielea sensibila a capului bebelusului tau, curatand delicat, fara sa irite.
Daca optezi pentru varianta de 200 ml, trebuie ss stii ca acesta vine intr-un nou ambalaj, in aceeasi nuanta delicata baby blue.

sampon delicat bebelusi

Stiu ca esti preocupata ca micutul sa fie curat din cap pana-n picioare, insa nu uita sa te bucuri de fericirea lui in timpul baitei!

baita bebelusului

Nu-ti face griji daca produsul ii ajunge la ochisori. Formula imbogatita cu extract natural de musetel din noul sampon extra-delicat de la NIVEA Baby nu contine sapun sau alcool, astfel ca iritatiile vor sta la distanta de ochii si pielea bebelusului tau. Mai mult, produsul contine agenti delicati de curatare ce actioneaza precum apa pura atunci cand intra in contact cu pielea sensibila a copilului.
NIVEA Baby sampon extra-delicat este dezvoltat in colaborare cu medici dermatologi si pediatri.
Compatibilitatea la nivelul pielii este aprobata clinic si dermatologic.

Sunteti de acord cu mine si Nivea? Baita bebelusului este un ritual foarte important!

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

  1. Si baietelul meu face baita cu sapunel si samponel de la Nivea.Ne place tare mult cum curata.Deasemenea foloseste crema tot de la Nivea atunci cand vrea sa ii fac masaj la picioruse.
    Va pupam Dana!Eu Maria si baietelul meu Adi!

    • Draga mea,

      Ma bucur ca suntem pe aceasi lungime de unda. Nivea chiar au produse foarte ok . Va pupam si noi, toata gasca: eu, Andra, Calin si Filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *