BU Golden Kiss, noutatea sezonului

BU Golden Kiss este cel mai nou parfum lansat de B.U. La prima vedere va fi un parfum pe placul meu, cald, senzual si vanilat. Hai sa vedem daca intuitia mea este buna ( si jur ca nu am citit informatiile oficiale inainte ) bazata numai pe cum arata acest nou parfum.

bu golden kiss

BU Golden Kiss capteaza perfect celebrarea exprimarii sinelui. Aurie si luminoasa, noua gama este un deliciu olfactiv ce evoca spiritul autentic si efervescent al celor care se bucura de aura lor unică. BU Golden Kiss inglobeaza fragmente de visuri marete, zambete largi si bucati de povesti.
BU Golden Kiss simbolizeaza acea sclipire personala, pretioasa, provenita din magia interioara a fiecarei fete B.U., magie ce ia nastere din imbratisarea adevaratei esente. Este sclipirea fiecarui moment in care este ea insasi.

BU Golden Kiss

Recipientul pretios auriu dezvaluie aroma floral-fructata; primele atingeri sunt blande si proaspete, compuse din note de mar verde, para dulce si bergamota. Cu o inimă radioasa precum spiritul celor curajoase, aromele de iasomie senzuala, pruna si violete imbina personalitatile complexe ale fetelor B.U. Intregul ansamblu este echilibrat de o baza vanilata, cu atingeri de lemn de santal si mosc, o adiere suava si pregnanta cu aroma vesela, scanteietoare.

Golden Kiss – despre arta de a fi tu

Aici simt nevoia sa intervin. Fetelor, nu uitati ca cel mai autentic sentiment ( ca sa nu spun feeling ) este acela cand sunteti voi, naturale, spontane, pretioase pentru cei de langa voi. Parfumul va fi ca o semnatura pentru voi, pentru Eul fiecareia si sper ca stilul “life in plastic” va disparea odata pentru totdeauna!

Noul parfum este o expresie a feminitatii subiective, iar auriul este un statement despre frumusetea de a fi tu insati. Complex si solar, universul BU Golden Kiss este ringul de dans unde fiecare este libera sa se exprime spontan si autentic, iar rasetele zgomotoase sunt mici marturii ale increderii in sine.

BU GOLDEN KISS

Am fost pe aproape, deci instinctul meu inca imi este aliat de nadejde. Mi se pare potrivit pentru acelea dintre voi care va simtiti tinere ( ca si mine, desigur! ) sau de daruit la inceput de relatie. Cred ca mesajul transmit este pozitiv si frumos, asa ca abia astept sa il miros ca sa va spun ce alte ganduri imi aduna in suflet.

Marturisesc ca, in acest moment, o vad pe Andra adolescenta, increzatoare in propriile forte si cochetand cu aceasta aroma suava.

Daca si voua v-a trezit ceva simtiri, parfumul este disponibil in urmatoarele variante: BU Golden Kiss Eau de Toilette 50 ml, pret 36 lei, BU Golden Kiss Natural Spray 75 ml, pret 18 lei, BU Golden Kiss Deo Body Spray 150 ml, pret 9.50 lei

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *