Another smoky eyes make-up … cu mov

Dragilor,

Imi era tare dor sa fac un smoky, asa ca zilele trecute m-am conformat si iata:

Mi-am pregatit tenul ca de obicei si apoi am aplicat baza de machiaj Prep Prime-Skin Refined Zone de la MAC apoi  am aplicat fdt Mat Velvet nr 35 de la MUFE. Sprancenele au fost conturate cu corectorul de la MUFE
Am conturat fata cu bronzerul de la Too Faced apoi am fixat cu pudra translucida de la Artdeco.

Am inceput machiajul ochilor cu o baza formata din fond de ten fixat cu pudra. Am aplicat in pliu nuanta maro de la Mufe si pe restul pleoapei nuanta mov din trusa mea de la MUFE.

Pentru iluminare am folosit o nunata de roz  … este holografic de la L`oreal  … in coltul intern al ochiului si pe arcada. De asemenea, pe pomete am aplicat acest fard ca iluminator.

Secretul acestui tip de machiaj sta in estompare/ blenduire, iar eu am E25 de la Sigma pe care o folosesc neincetat… oare de aici sa mi se traga atatea look-uri smoky ???!???

In fine… pentru finalizarea machiajului am contuart ochiul cu aqua liner negru de la MUFE si am rimelat genele cu mascara Volumissime de la Loreal.

Pentru buze numai un ruj roz si gata look-ul 🙂

Sper sa va placa!
Kisses

admin

One Comment

  1. Observ ca te avantajeaza foarte tare culorile neutre…toate machiajele tale imi plac dar cel mai mult cele neutre….Te pup.Iti vine foarte bine rujul …esti si putin bronzata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *