Am sarbatorit 3 ani de BeautyBarometer!

Incep simplu printr-un calduros si sincer La multi ani, Ani BB!

Stiti teja din postari anterioare sau chiar de pe blogul BeautyBarometer cat imi este de draga Ani si cat de mult inseamna pentru mine ca si eu ii sunt ei draga. Ma bucur ca in ultimul an am reusit sa ma mobilizez si sa scriu mai des pe blog, iar asta se datoareaza in mare parte si lui Ani pentru ca m-a pisat la cap pana am inteles ca rezultate, comentarii si trafic nu se fac din scris ocazional pe blog.

In Aprilie voi implini si eu 4 ani si va astept cu ceva special la mine pe blog, insa pana aunci va povestesc cum am petrecut alaturi de Ani si alte cateva fete dragi ei ( si mie ca sunt niste super-fete ) asa cum ne place tuturor: la sediul Arome de lux printre parfumuri. Fetele de la Arome de Lux au fost niste gazde de milioane ( more than One Million Ladies ) si ne-au asteptat cu fructe proaspete, parfumuri si multe zambete.

Pe langa tort si sampanie, asa cum se cade la fiecare aniversare, in acest caz particular Ani a avut si lansari in premiera:

De la Henkel Taft Ultimate Hold se va lansa cat de curand in magazine, iar eu trebuie neaparat sa revin cu o parere ca sa stiti din vreme cum stau lucrurile cu acest produs.

De la Gerocossen gama cu argan bio, care se va lansa abia peste o luna. Promit sa revin si despre aceste noi produse.

Din pacate eu am plecat prima, din motive de Cosmobeauty 2015 ( am sustinut o prezentare la scena si am scris aici ), dar Ani tot nu m-a lasat sa plec cu mana goala. Am primit din partea sponsorilor o gramada de produse spre testare si sper sa reusesc sa scriu despre toate.

Multumesc Elmiplant, Taft, Gercossen, Farmec-Gervital, Melvita, Magnifique Skin, L`ccitane en provence, Arome de lux, Marionnaud Paris, Vectem, Sephora si Stephanie.co ( fotograful oficial al evenimentului )

Ia sa imi spuneti voi ce anume va tenteaza si eu ma conformez. Promit!

Multumesc frumos Ani si sa ne auzim si cand lasam mostenire blogul!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *