#4anidedanamakeup ziua 19 cu Sephora

“Parfumul este accesoriul suprem, nevazut si de neuitat. Iti anunta sosirea si iti prelungeste prezenta dupa ce pleci” spunea Coco Chanel.
Din pacate nu va pot oferi ca premiul un parfum Chanel, insa Sephora ne ofera un alt premiu tentant: un parfum Lady Rebel de la Mango, marca exclusiva Sephora

Si eu sunt femeie si am cazut in patima asta a parfumurilor si inca nu imi permit sa cumpar tot ce imi doresc, dar le pretuiesc pe cele care sunt mandre in colectia mea. Am si eu prima varianta de Lady Rebel si este aproape terminat. Imi place sa este fresh, persista decent mirosul si imi da o energie buna sa ma bucur de zilele insorite de vara.

Lady Rebel permite tuturor femeilor sa-si exprime dualitatea fara complexe. Femeia Mango este pe de o parte seducatoare si sofisticata. Eleganta sa innascuta si originala straluceste prin miscarile sale gratioase si elegante. Aerul sau misterios si romantic, privirea sa seducatoare si magnetica fac din ea o adevarata lady…
Dar, ea stie sa fie si provocatoare si vibranta. Viata sa este punctata de un ritm agitat, neaparat rock. Ea actioneaza cu pasiune si entuziasm. Energica si rebela, ea se joaca cu viata si aduce o adiere de revolta. Aceste doua fatete ale personalitatii sale se bazeaza si pe un parfum unic pentru a permite astfel esenta unei femei noi.

Daca te regasesti si tu in descrierea parfumului si crezi ca ti se va potrivi, te astept cu drag la concurs. Regulile sunt foarte simple: 

– like DanaMakeup aici
– like Sephora aici
– share public pozei de aici specificand mesajul #4anidedanamakeup

Pentru sanse in plus:
– urmareste-mi canalul de YouTube aici
– posteaza pe Twitter link-ul postarii acestea adaugand mesajul: #4anidedanamakeup si Sephora va invita la concurs!
– ma urmaresti pe Instagram aici

Pentru o mai buna monitorizare a participarilor, va rog sa completati tabelul de mai jos:

a Rafflecopter giveaway

Concursul incepe in acest moment si se va incheia la miezul noptii, urmand ca imediat dupa asta sa public urmatorul concurs.

Va astept in numar cat mai mare si mult succes!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *