#4anidedanamakeup ziua 15 cu Anion Care

Iata ca din nou avem pe lista de premii produsele Anion Care, pe care eu le ador.
Puteti castiga un set de trei pachete absorbante Lady Anion si doua teste de Ph vaginal.

Absorbantele Lady Anion sunt absorbante organice si au in compozitie 8 straturi protectoare, sterile, din materii prime de top, nereciclate, non-toxice, biodegradabile: hartie pura sterilizata; banda de bumbac organic, impregnata cu turmalina care, prin incalzire, emite anioni si infrarosii; gel polimer organic; membrana pentru maxima protectie impotriva scurgerilor de lichid, dar permeabila pentru aer, ceea ce elimina umezeala si caldura; adeziv alimentar non-toxic; ambalaj din folie folosita in industria alimentara, biodegradabil, resigilabil.

Beneficiile garantate ale folosirii zilnice a absorbantului Lady Anion: prevenirea iritatiilor si infectiilor; prevenirea aparitiei si dezvoltarii bacteriilor; reglarea pH-ului vaginal; eliminarea mirosurilor (fara adaos de arome si parfumuri ce pot provoca alergii); asigurarea confortului si protectiei maxime in perioada menstruatiei, datorita puterii de absorbtie de aproximativ 10 ori mai mare decat a oricarui alt absorbant;
Am simtit nevoia sa va reamintesc de ce recomand aceste absorbante si cat ma bucur ca le-am descoperit. Sper ca si voua va plac la fel de mult si ca veti participa la concurs in numar cat mai mare, dar nu inainte de a indeplini conditiile de inscriere:

– like DanaMakeup aici
– like AnionCare aici
– share public pozei de aici specificand mesajul #4anidedanamakeup

Optional pentru sanse in plus :
– urmareste-mi canalul de YouTube aici
– post on Twitter linkul postarii acestea adaugand mesajul: #4anidedanamakeup si Anion Care va invita la concurs
– ma urmaresti pe Instagram aici

Toate conditiile sunt in tabelul de mai jos, pe care va rog sa il completati.

a Rafflecopter giveaway

Concursul incepe la miezul noptii si se va incheia la ora 24.00, urmand ca imediat dupa asta sa public urmatorul concurs.

Va astept in numar cat mai mare si mult succes!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

8 Comments

  1. Esri foarte draguta si ne incanti mereu cu cate un produs la concursuri,. Ma bucur ca particip chiar daca nu prea am noroc,dar nu-i nimic,ma aleg cu multe informatii despre ceea ce citesc pe blogurile pe care le frecventez, Sa ai o zi minunata si multumim ptr concurs 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *