3 produse Tesori d`Oriente

Tesori d`Oriente te poarta senzorial spre taramuri orietale indepartate, iar baia mea este exact covorul fermecat cu parfum ce ma duce unde imi doresc.

La evenimentul de lansare a acestui brand, totul a fost prezentat ca o calatorie. Eu astazi voi pastra idea acea si va prezint calatoria spre cele #3ceasuribune de astazi.

parfum tesori d`oriente

Orientul este fascinant prin definitie. Imi place tot ce tine de el fie ca ma gandesc la cultura, moda traditionala, parfumuri sau bijuterii. Toate acestea imi stimuleaza imaginatia sa zboare departe, departe.

Deschid fereastra visurilor mele peste intinderi de apa tumultoasa mirosind a lotus si lasand in urma parfumul delicat, cald si bine condimentat ce ma invaluie in frumusete. Aroma puternica de lotus ma relaxeaza, imi genereaza o stare generala de profunda linistire a mintii, de interiorizare, calm, pace launtrica si astfel pot face ma simt subit fericita fara un motiv anume.

crema de dus parfum lotus tesori d`oriente

Crema de dus cu floare de lotus imi curata si improspateaza pielea sub un dus cald. Spuma este foarte fina si densa, puternic parfumata si se pastreaza mirosul in baie si dupa ce eu am incheiat rasfatul. Pielea ramane fina si hidratata. Eu am pus si in recipientul de sapun lichid, asa de mult imi place consistenta si senzatia de confort pe care o lasa.

parfum mosc - tesori d`oriente

Dupa ce ies din marea de lotus pornesc nestingherita spre  India pe aripi parfumate de mosc si ambra bogata. Crema de corp, usoara ca fulgul imi rasfata pielea si imi incanta simturile cu parfumul ei seducator. Textura este foarte usoara, intra foarte repede in piele si lasa un parfum discret. Aproape ca simt valuri de atingeri parfumate din cele mai fine matasuri.

parfun aegyptus - tesori d`oriente

Am incheiat si partea a doua a calatoriei mele orientale si ma indrept grabita spre Egipt. Leagan al civilizatiei si al ritualurilor de infrumusetare, Egiptul este prins in recipientul de parfum Aegyptus care ofera experinta unei civilizatii antice. Parfumul proaspat floral, condimentat, incoronat cu crin albastru de Nil si lemn de santal imi pastreaza amintirile imaginatiei pe piele cateva ore. Sticluta din metal de culoarea crinului albastru din note este incrustata cu caldura aurului si gravata in relief cu scrieri stravechi.

Aleg acest parfum sa ma insoteasca pe taramul viselor ( la propriu ) sau sa ma energizeze in diminetile lenese si insorite. Se completeaza perfect cu aroma de cafea pentru un start reusit al zilei.

Este timpul sa revin cu picioarele pe pamant, dar nu inainte de a te indemna si pe tine sa visezi. Eu raman cu gandul la India, tu?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

Twitter: @DanaStancuMUA

admin

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *