Machiajul business tips & tricks de la Dana Stancu MUA

Saptamanile trecute am fost alaturi de Gina Stefanoaia si Academia de machiaj Startline, sa sustinem o prezentare pe domeniul antreprenoriatului si machiajul business.

Dana Stancu MUA si Gina Stefanoaia

Prezentarea s-a intamplat la invitatia doamnelor deosebite de la Centrul de Consiliere si orientare in cariera din cadrul ASE ( Academia de Studii Economice ) din Bucuresti si am fost foarte incantata de interesul studentilor pentru acest domeniu.

sfaturi dana stancu mua

Au fost peste 70 de persoane in sala si o liniste “ca la cursuri”.Multumim mult pentru invitatie!

seminar machiajul business ase

In primul rand, am pastrat linia curata a machiajului, iar machiajul business trebuie sa fie curat, luminos si foarte natural.

Dana Stancu MUA

Pentru a aveat tenul impecabil, recomand un ritual de ingrijire foarte bine pus la punct. Aveti pe blog un ghid de ingrijire care sper eu sa va ajute in acest sens.

Apoi, eu recomand bazele iluminatoare cand vorbim de un machiaj curat si luminos. Consider ca in machiajul business, un ten mult prea mat va da un aer tern si lipsit de viata interlocutorului. Acest mediu este foarte dinamic, iar prima impresie chiar face diferenta.

Atentie mare la contouring.  Stiu ca este in mare trend, stiu ca multe dintre fete cred ca fara conturarea fetei nu arata la fel de bine, dar permiteti-mi sa va contrazic. Pentru machiajul de zi sau  ( mai ales ) machiajul business conturarea recomand sa se faca foarte discret, sa se faca numai si numai daca avem ceva de corectat.

Nuantele de fard pe care le alegem in machiajul business trebuie sa fie in paleta de marouri, bejuri si gri-uri. Spre deosebire de machajul de zi obisnuit, unde culorile/ pastelurile isi au locul lor de cinste, in machiajul business sunt putin cam nepotrivite.

Cam asa le-am sfatuit eu pe fetele de la ASE. Ma bucur foarte tare ca mesajul a ajuns la ele foarte corect.

mesaj

Sper sa va fie si voua de folos.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Ti-a placut? Distribuie-l!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *