Be yourself, indemnul Melkior pentru primavara 2016

Be yourself este cea mai noua colectie de machiaj de la Melkior. Cum lumea in care traim este deja prea focusata pe tipare de frumusete ireale, de neatins si generatoare de neincredere in tine, iata ca un brand de machiaj ne indeamna sa Be yourself. Este o colectie in care te regasesti si poti sa le transmiti celorlalti ca nu suntem fiinte ireale ci fiinte pline de viata care iubesc, simt, descopera…

melkior

Si eu le indemn pe clientele mele frumoase sa fie ele insele, dar cu machiaj corect aplicat.

Cel mai simplu mod de a iesi in evidenta este cu un ruj care sa te complimenteze. Cele mai noi nuante de rujuri clasice: Express Yourself, Boudeuse, Pink Attitude. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze.

melkior lipstiksPret 39,90 lei

Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

Poate ca ti se pare ciudat sa iti spun despre exfolierea buzelor, dar tot Melkior vine cu solutia. Exista la ei un creion exfoliant pentru buze. Eu l-am incercat si mi se pare foarte util, mai ales cand am de machiat clientele cu buze mai uscate. Daca nu iti doresti un astfel de produs, poti face unu exfoliant acasa din zahar.

Pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta, machiajul trebuie sa reziste. Pentru asta va recomand un fixator e machiaj.

melkior fixator machiaj

Pret 49.90 Lei

Noul Fixator pentru machiaj de la Melkior are rolul de a creste rezistenta machiajului, timp in care asigura o senzatie imediata de bine si prospetime. Pastreaza machiajul impecabil pe tot parcursul zilei. Contine Aloe Vera. Aplicat la finalul rutinei zilnice de machiaj, fixatorul de machiaj asigura o hidratare continua si confort. Se pulverizeaza de la o distanta de minim 30 cm de fata.

Sper sa va fie de folos inforatiile si nu uitati, Be yourself with makeup on!

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Ti-a placut? Distribuie-l!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

admin

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *