Demonstratii de machiaj la Cosmoworld 2019

Cand eram la inceput de drum la fiecare targ de specialitate ma gaseai lipita de scaun pentru a nu pierde nimic din acele demonstratii de machiaj care se tineau la scena. Ma bucur mult ca la Cosmoworld 2019 este un program intens in acest sens pe parcursul celor 3 zile.

Demonstratii de machiaj

 Sala Atena:

demonstratii de machiaj

:

Vineri, 12.04.2019 pare sa fie o zi dedicata approape in intregime machiajului. Aici vad demonstratii de machiaj toata ziua. mi-ar placea sa ajung la Bridal Living Coral by Affect Cosmetics. Mai multe detalii aici. 

Duminica 14.04.2019 este iarasi o zi care imi place cum se va desfasura. Aromomterapia deschide o zi „zen”. Eu cred in puterea aromoterapiei si o folosesc ori de cate ori pot.

Program la scena Sala Roma:

specializare

 

Aici observ ca este un accent pe workshopuri destinate cosmeticii. Apreciez ca sunt cu intrare libera, insa  nu uita sa te inscrii. Aceasta este singura conditie de participare.

Ce masterclass aleg anul acesta?

Am deja o traditie in a participa la un masterclass pe an, dar in ultimii ani am depasit cu mult aceast limita. Anul acesta, pana acum am participat deja la 4 masterclass-uri si as vrea sa va povestesc ce am ales din propunerile Cosmoworld 2019.

maria pauna

Am ales Brow Design & Business Masterclass by Maria Pauna. 

O admir pentru determinarea de care da dovada, admir aciditatea cu care vorbeste despre neprofesionistii din domeniu si tind sa fiu de acord cu ea ( Cum sa nu fiu cand si eu am scrius un articol de genul acesta aici ) . Stiu ca adesea se intelege exact pe dos ( Daca nu faci la mine cursul esti naspa, gen) dar este normal ca noi, audienta sa credem asta.

Pe langa dorinta mea de dezvoltare, ma impinge si o curiozitate de a descoperi cum face ea lucrurile, cum spune ea informatia despre spracene, care este mesajul pe care il transmite in cadrul seminarului. Abia astept!

Atat am de spus pentru moment. Revin cu noi articole interesante!

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

 

Ti-a placut? Distribuie-l!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

admin

23 Comments

  1. cred ca va fi un super eveniment si anul asta! nu am avut ocazia sa ajung pana acum, desi as fi curioasa ce noutati sunt, dar cine stie, poate pe viitor! sper sa pleci de acolo cu multe informatii bune de pus in practica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *