Noutatile Pupa pentru ingrijire

“Orice machiaj frumos incepe cu un ten frumos”. Asa pornesc eu fiecare discutie pe care o am cu clientele mele, pentru a intelege mai usor de ce mereu le intreb cum isi ingrijiesc tenul inainte sa le intreb ce machiaj facem.

Laboratoarele Pupa au dezvoltat o noua linie de produse pentru curatarea tenului. Produsele sunt testate oftalmologic si hipoalergenice,  pentru gesturile zilnice care stau la baza frumusetii.
Indeparteaza machiajul si impuritatile de pe fata, respectand in totalitate epiderma. Demachierea este unul dintre pasii esentiali pentru mentinerea in stare buna a pielii si pentru a incetini imbatranirea, insa va trebui sa fiti atente si la miscarile corecte de demachiere ( video, demo ).

Pasul 1: Curatarea tenului si demachierea ohilor

In functie de tipul de piele sau intensitatea machiajului, eu recomand si adaptarea produselor. Incepem cu laptele demachiant hidratant pentru fata si ochi.                          
Ideal pentru femeile carora le place sa se demachieze cu produse care au texturi bogate si moi. Indeparteaza rapid orice urma de machiaj, chiar si cel mai intens, de pe fata si ochi. Datorita activilor hidratanti si a uleiului de migdale, actioneaza delicat garantand un confort ridicat.  Demachiaza rapid, hidrateaza si curata pielea in profunzime.
Produsul este potrivit pentru toate tipurile de piele, hipoalergenic, testat oftalmologic si dermatologic, nu contine parabeni.

O alta alegere buna este si uleiul gel demachiant ultra-rapid pentru fata.
Ideal pentru femeile carora le place sa se demachieze cu produse care necesita clatire. Formula inovatoare ulei gel, care in contact cu apa se transforma intr-o emulsie laptoasa. Inlatura rapid machiajul si impuritatile pentru o curatare eficienta si delicata. Imbogatit cu activi hidratanti si apa de trandafiri, asigura hidratarea naturala a pielii.
Produsul trebuie masat delicat pe fata uscata cu varful degetelor. Emulsionati cu putina apa si clatiți. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele uscate si deshidratate. Hipoalergenic, testat oftalmologic, testat dermatologic si fara parabeni

Demachiantul delicat pentru ochi si fata este ideal pentru femeile care doresc un demachiant special pentru ochi, care sa elimine machiajul in mod delicat. Imbogatit cu activi hidratanti si Vitamina B5, asigura o indepartare rapida si eficienta a machiajului.
Ideal pentru ochii sensibili si pentru purtatorii de lentile de contact. Hipoalergenic, testat oftalmologic si dermatologic, fara parabeni sau parfum.  
 
Desi este o preferinta personala, eu folosesc numai texturile bifazice cand vine vorba de indepartarea machiajului ochilor. Pupa are o solutie si pentru mine cu demachiantul bifazic pentru fata, ochi si buze. Aceasta textura in doua faze indeparteaza rapid si eficient machiajul waterproof si cel de lunga durata, pentru o curatare rapida si delicata. Imbogatit cu un activ natural care are o actiune hidratanta si regeneranta pe piele.
Nu uitati sa agitati inainte de folosire.

Pasul 2: tonifierea

Lotiunea tonica hidratanta este ideala pentru o curatare mai profunda si delicata. Perfectioneaza actiunea de demachiere eliminand orice urma de lapte demachiant si de machiaj, neutralizeaza efectul calcaros al apei. Imbogatita cu activi hidratanti si extract de aloe, lasa pielea proaspata si hidratata.


Voi ce texturi preferati pentru curatarea tenului?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

  1. Noutatile acestea chiar iti fac cu ochiul 😉
    Gama are aboslut tot ce avem nevoie pentru o demachiere potrivita 🙂 Un produs pt hidratare si era good to go !
    Multumim !

    XoXo
    Alexa from mymakeupgame.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *