Galeria brandurilor romanesti: Gerocossen

Prin intermediul Anei de la BeautyBarometer, anul acesta am redescoperit si Gerocossen, un alt brand romanesc cu traditie si cu niste produse extraordinare. Mai mult decat atat, am avut bucuria sa cunosc si oamenii din spatele brandului asa ca totul mi-a mers direct la inima.

Gerocossen ofera consumatorilor linii complete de produse pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului si parului, in formule unice, cu principii active naturale extrase din plante, flori si cereale, cunoscute pentru proprietatile lor miraculoase in cosmetica, in asociere cu ingrediente cosmetice moderne, cu proprietati deosebite de ingrijire si înfrumusetare.

Cum “Galeria brandurilor romanesti” inseamna produse pe care le folosesc in acest moment, iata “Coloana hidratarii infinite” din cremele ele Gerocossen


Cel mai mult imi place crema antirid de zi  Lifting si Fermitate din gama Phyto Stem Skin Expert.

Formula special creata pentru a mentine aspectul tanar al pielii si a diminua ridurile. Asocierea exclusiva a substantelor active: celule stem din struguri si proteine din soia, adaptata la necesitatile si fiziologia pielii, ajuta la regenerarea structurii acesteia si la reducerea ridurilor. Imbogatita cu ulei de argan organic si filtre solare (SPF 15), crema hraneste, netezeste, protejeaza tenul de agresiunea radiatiilor UV si are efect de lifting. Revitalizata, pielea isi recapata supletea si fermitatea.
Se aplica zilnic pe fata, gat si decolteu, cu masaj bland si este recomandata pentru femeile cu varsta incepand de la  30 pana la 45+
Urmeaza un review pentru aceasta crema, asa ca nu intru in detalii acum.

Urmeaza, in top Crema antirid pentru riduri superficiale din gama Melcfort Skin Expert.
Crema usoara pentru prevenirea aparitiei primelor riduri si netezirea liniilor fine. Contine o combinatie eficienta de substante naturale: extractul de melc imbunatateste structura epidermei si are o usoara actiune exfolianta ce duce la netezirea ridurilor fine, uleiul de avocado mentine supletea si elasticitatea pielii, iar uleiul de argan si untul de Shea hidrateaza, hranesc si protejeaza pielea, imbunatatindu-i tonusul. Pielea devine mai neteda si mai stralucitoare.

Pe locul al treilea se afla crema hidratanta din gama Argan Bio. Formula unica ce combina proprietatile regeneratoare inegalabile ale uleiului de argan organic cu cele hidratante ale Aloe vera. Crema are o textura usoara, ofera pielii o hidratare de durata si o regenereaza, mentinandu-i supletea si aspectul tanar. Protejeaza impotriva radiatiilor UV ( SPF 10) si previne imbatranirea prematura a pielii.

Topul meu este realizat strict pe experienta personala, iar daca primele locuri au formule foarte usoare, cea din gama cu argan este ceva mai consistenta ca textura si intind mana dupa ea cand simt cu adevarat pielea foarte uscata.

Urmeaza un val de review-uri, asa ca daca esti interesata de experientele mele cu produsele acestea, urmareste in continuare.

Nu uitati si de concursul desfasurat pe Youtube aici.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *