Povesti magice de la Nivea Care

Cu aceasta campanie, Nivea m-a transpus in lumea copilariei mele. Mai mult ca oricand, am retrait momentele acelea care acum par chiar magice, dar atunci erau asa de normale.

De cateva ori, am mentionat aici ca modelul meu in vita este bunica mea, mamaita mea draga pe care o iubesc nespus. Ea a facut cel mai altruist gest de iubire pentru noi ( eu si fratele meu ) si ne-a crescut de mici. A trebuit sa renunte definitiv la serviciu pentru asta si nu ii voi uita niciodata  ochii luminosi, acum acoperiti de ochelari cu dioptrii prea mari, dar tot fericiti ca au citit cele mai frumoase randuri din povestile cu Ileana Cosanzeana. Ea a fost Zana cea buna din povestea mea!

Acum, sper din tot sufletul, sunt eu Zana cea buna pentru copiii mei. Incerc sa fiu corecta si sa ii ajut sa simta copilaria asa de simpla cum am simtit-o eu, le citesc inainte de culcare povesti si sa ii masez cu crema magica din cutiuta albastra Nivea.

Cutiutele editie limitata Nivea Creme ilustreaza personajele simpatice ale povestilor NIVEA aici: curajosul baietel Leo, sora lui, Mia, morocanosul Urechila si micuta Zana, intotdeauna pregatita pentru o noua aventura. Fiecare cutiuta Nivea, in editie limitata, ilustreaza o poveste.

Istoria cremei, ce se imbraca acum in haine de poveste, este fascinanta. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuta albastra a oferit ingrijire pielii a milioane de familii din intreaga lume. In scurt timp, a reusit sa atinga inimile tuturor celor care au avut incredere in prima crema ce avea sa ramana un adevarat membru al familiei, generatie dupa generatie. Avand peste 98% ingrediente de origine naturala, mirosul unic Nivea Creme cu parfum de lacramioara trezeste in fiecare dintre noi amintirile pretioase ale copilariei.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *