C-thru aduce aromele toamnei

Sezonul acesta, brandul de parfumerie C-THRU dezvaluie cele patru game dedicate personalitatilor complexe si capricioase ale femeii. Aceasta este transpusa intr-o panza de note ce evoca universuri multicolore. Femeia este invaluita in straturi fine, inmiresmate, ce aluneca treptat si dezvaluie secretele acesteia.


Black Beauty este definit de o inima generoasa de vanilie clasica, alaturata orhideei exotice ce este invaluita intr-o boare subtila de citrice jucause si condimente incitante. Notele intrigante sunt echilibrate de o baza de santal, ambra si paciuli.

Luminos, cald si senzual, parfumul Pure Illusion imbraca inima fina de iasomie si bujor alb radiant in note subtile de bergamota, piersica blanda alba si coacaze. Lemnul de santal, moscul alb si vetiverul subliniaza razele irizante ale parfumului.

O oaza de relaxare, Emerald Shine straluceste a lotus si citrice revigorante si imprumuta din energia padurii note de mure si coacaze. Miezul parfumului este dulce si senzual datorita elegantei trandafirului, violetei si crinului. Oaza este acoperita de un val subtil de cedru, santal si mosc.

Atingerea fina, pretioasa, a parfumului Golden Touch este suficienta pentru a desena povesti spumoase, extravagante si pline de senzualitate. Bogatia ametitoare a iasomiei, bergamotei şi portocalei se disipeaza la o simpla miscare a degetelor femeii luminoase, in timp ce naturaletea pregnanta a moscului si paciuli innobileaza atingerea.

Fiecare dintre aceste parfumuri are ceva special, incitant si cred ca imi vor placea toate. Acum, cand sezonul rece isi arata adevaratele puteri, eu ma reintorc la aromele dulci de mosc, paciuli sau iasomie. Observai ca toate aceste arome se regasesc cumva in toate propunerile C-thru?

Voi ce arome preferati in sezonul rece?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *