Sephora Beauty Challenge

Ca de obicei, Sephora ne provoaca si ne pune imaginatia la treaba, de data aceasta printr-un concurs de machiaj ce se va desfasura ca o emisiune concurs, intr-un format unic, care se va difuza pe pagina oficiala de Facebook, in perioada 4 septembrie-10 noiembrie.


Cum se va desfasura emisiunea?
Acest concurs este impartit in doua etape: preselectie si concurs. Participantii alesi din etapa de preselectie vor primi o serie de provocari pe care vor trebui sa le indeplineasca.  Un juriu profesionist va evalua provocarile care testeaza abilitatile si creativitatea participantilor in materie de make up. Atunci cand primesc o provocare, fie ca sunt acasa sau la noi in studio vor primi totodata toate produsele si uneltele necesare. De cele mai multe ori provocarile sunt limitate de timp.

La emisiune poate participa oricine este pasionat(a) de make up si are peste 18 ani, trebuie sa locuiasca pe teritoriul Romaniei, sa aiba cont de Facebook si ideal ar fi sa fie familiarizat(a) cu internetul, in general!

Cum se pot inscrie participantii?
1. Trebuie sa inregistreze si sa incarce pe profilullui (ei) de Facebook un tutorial video de maxim 10 minute, in care sa se prezinte si sa ne arate  cum se face un machiaj “ Ultra Graphic Eyes”
2. Dupa ce a realizat tutorialul trebuie sa intre pe aplicatia de inscriere si sa completeze toate datele cerute. Data limita este 16 Sept

Cine vajuriza?
Un  juriu de profesionisti din domeniul beauty vor urmari performanta participantilor, la fiecare provocare folosind un set de criterii prestabilite.

Care suntpremiile?
Locul 1: Voucher Sephora in valoare de 4000 de lei, un curs de make up sustinut de Andra Manea si o invitatie pentru doua persone la Sephora Party.
Locul 2: Trusa cu produse in valoare de 2500 de lei si o invitatie pentru doua persone la Sephora Party.

Mie imi suna tare misto si imi pare rau ca nu pot participa, dar vor mai fi ocazii. 
Daca te decizi, mai este putin timp si eu iti urez succes.
Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

10 Comments

  1. Good topics & articles these are so important for anyone for get an idea about beauty. This is a fantastic website, could you be interested in going through an interview concerning just how you know it? I am more enjoyed reading your description. I offer to you Natural Beauty Tips and teaching Commercial to Residential Conversion.

    • Am aflat si eu in timp util de competitie, insa nu am avut timp fizzic sa ma ocup. Despre asta este vorba …. plus ca in urmatoarea perioada o sa fiu cam rupta de realitate….
      Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *