Be Melkior Yellow

Daca intrebi un copil mic “Ce culoare are Vara”, fara indoiala iti va spune ca Galbena. Inspirati din emotiile pure ale primelor experiente, Melkior propune noua colectie de vara in vibrantul galben.

Colectia este formata din cel mai galben fard de pleoape, o oja, o pila de unghii si o penseta.

Fardul de pleoape Sun Flower  de la Melkior are o textura foarte pigmentata si asigura o acoperire foarte mare. Se aplica uniform si rezista in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.
Galbenul este o culoare frumoasa, saturata si va recomand sa il folositi in combinatie cu culori vii, pastelate. Asta in defavoarea celebrului maro sau negru. Am explicat pe larg mai multe in postarea cu propunere de machiaj cu galben
Eu am pe blog cateva propuneri si sugestii, insa totul tine de gusturile proprii.

Ojele rosii de la Melkior au ceva aparte, dar sunt sigura ca si oja Pineapple de la Melkior este la fel de surprinzatoare. In plus, e in tendinte. O culoare care atrage privirile si-ti insenineaza ziua.

Inainte de a aplica lacul de unghii, nu uita sa iti dai forma unghiilor cu pila 2 fete Yellow. Permite o pilire rapida si precisa. Este subtire si usor de manevrat. Are rugozitate 180/240 ( eu habar nu am ce inseamna asta, dar fetele pasionate de nail-art, stiu)

O penseta galbena, chiar imi lipseste. Am roz, albastra si alte cateva culori.
Pensetele oblice mi se par cele mai bune, cand vine vorba de indepartarea firelor rebele din sprancene, asa ca noua penseta oblica de inox de la Melkior este exact cum trebuie sa fie.

Sper ca aceste informatii va sunt de folos, iar noul fard si oja chiar mi-au atras atentia.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *