Bine ai revenit, Rangali

Daca pana acum OrganicBaby era destinatia ta sigura de cumpararturi online pentru produsele Bio, iata ca numele site-ului se schimba si redevine Rangali, deci sa nu te sperii daca vezi asa.

Sub noua denumire se vor regasi aceleasi produse de calitate, cu adevarat naturale si  organice. In spatele Rangali vor lucra aceeasi oameni minunati, care vor promova la fel de bine ca pana acum stilul de viata natural si sanatos.

Pe rafturile Rangali vei gasi o multitudine de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebelusi si mamici, la produse pentru casa, tineri, adolescenti ori tatici. Cu un pret accesibil si arome minunate si fara ingrediente sintetice si pline de chimicale aceste produse au o multime de beneficii pentru sanatatea si frumusetea corpului tau.

In acest moment, noul Rangali este importator si distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franta, Germania, Spania si Italia. Produsele se livreaza door-to-door, in toata Europa, prin curier, direct din stoc si sunt la pret de importator.

Mie mi se par ceva cam maricele preturile, insa decat sa comanzi de pe afara si sa astepti o luna produsul, sa mai platesti si cine stie ce taxe, sa te mai duci si la capatul Bucurestiului ca a venit nu stiu la ce Oficiu Postal …. mai bine dai comanda si a doua zi ai produsele.


Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *