Beauty News Oriflame. Ce mi-as cumpara eu din C7 &C8

Produsele Oriflame isi imbunatatesc calitatea in mod constant si ma bucur ca aici, pe blog, putem discuta despre orice, oricand, oricum.
De data aceasta nu imi doresc sa va insiruiesc toate produsele noi Oriflame, ci sa va povestesc cam ce mi-a atras mie atentia si de ce.


Gama The One mi se pare cea mai buna gama a lor, din cate am incercat eu in timp si imi doresc foarte mult sa incerc noul Fond de ten The One Matte Velvet ( 27.90 lei – 30ml ). Evident ca in mintea mea il voi compara cu ce am eu de pe la alte branduri PRO. Subiectiv, stiu!

Gratie tehnologiei anti-shine, absorb sebumul in exces, anuland in acelasi timp reflexia directa a razelor de lumina pe piele. Rezultatul?! Un ten cu aspect impecabil si neted.

Parfumurile Oriflame imi plac. Preferatul meu ramane Amber Elixir, insa pe timpul verii prefer arome ceva mai proaspete. Din acest catalog as alege apa de toaletă Solar ( 34.99 lei – 50 ml )

 Aromele de pepene verde proaspat, racoritor si suculent confera apei de toaleta Solar o consistenta plină de savoare, in timp ce nectarul de hibiscus impodobeste parfumul cu o caldura seducatoare si tonuri florale irezistibile.

Gel colorat pentru sprancene Giordani Gold  (15.99 lei ) mi-a atras atentia in mod deosebit. Am incercat kitul de sprancene ( clasic ) de la Oriflame, iar gama Giorgani este de top, asa ca un astfel de produs din aceasta gama este must. 
Promite o formula de netezime desavarsita si pigmenti de o mare intensitate, pentru definire sublima ochilor. Precizie in aplicare pentru un efect rafinat in doar cateva miscari delicate.

Nici Fond de ten rezistent FPS 15 Giordani Gold Mineral (  29.99 lei  – 30ml ) nu mi-a scapat. 
Noul fond de ten rezistent Giordani Gold Mineral infuzat cu minerale vulcanice revitalizante, extrase din muntele Etna, hraneste si revitalizeaza tenul, depasind granitele unui produs de machiaj, gratie proprietatilor de ingrijire a tenului. Textura sa matasoasa, cu un grad superior de acoperire, confera tenului tau finisare perfecta si de lunga durata, alaturi de protectie impotriva imbatranirii.
Evident ca daca iti doresti, tu poti alege orice in aceasta luna, pentru ca vei gasi gama completa adiacenta apei de parfum Solar, oje, gel anticelulitic sau creme cu factor de protectie.

Te tenteaza ceva din ce am ales eu?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *