O noua comanda Yves Rocher

Fetelor, am promis ca voi scrie mai des despre Yves Rocher in postarea anterioara despre ultimele mele comenzi de la ei, asa ca astazi va arata cea mai mica comanda a mea, ever!

Am profitat de o superoferta si mi-am ales cadou noul parfum al lor Quelques Notes d`Amour. Mi l-am dorit inca de cand a aparut si fetele au scris ca este super si ceva diferit fata de notele cu care ne-au obisnuit cei de la Yves Rocher.
Acum pot si eu sa confirm asta. Este un parfum fin, elegant, delicat si as merge sa spun ca este un parfum ca o femeie indragostita. Prima intalnire cu aromele lui Quelques Notes d`Amour inseamna primul trandafir daruit de iubit, apoi imbratisarea lui puternica resimtita prin Lemnul Gaiac din parfum si la final se lasa linistea si armonia, iubirea si pacea interioara a Smirnei. Sublim!
Poate ca v-ati dat seama, dar eu sunt inragostita intotdeauna de ceva, de cineva, de mine, de blog, de voi si cred ca mi se potriveste manusa acest parfum.
Rezistenta lui este decenta. Nu rezista 12 ore, insa in jur de 8-10 ore ramane pe incheietura mainii. Stiti ca un parfum ramane cel mai mult acolo unde bate pulsul? La incheietura mainii, pe gat si in spatele genunchilor!

Oricum eu sunt tare mandra de aceasta achizitie si imi place acest parfum la nebunie!
Sunt tare curioasa si despre parfumul barbatesc  Ambre Noir, dar astept o ocazie sa il daruiesc sotului meu.
Restul comenzii este mai cuminte asa. Am ales sa imi refac stocul de geld e dus cu aroma de cafea ( sper ca nu va mirati, da? ) si incerc noul gel de dus bio cu argan.

Cum in videoclipul despre consumatele primaverii am terminat un demachiant bifazic Yves Rocher, l-am deschis pe cel de rezerva si acum trebuia sa imi cumpar altul. Normal!

Cam asta a fost comanda mea, dar mai urmeaza si altele. Sper sa reusesc sa incerc cat mai multe produse de la ei si sa va fie utile informatiile mele.
Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

8 Comments

  1. Acel demachiant bifazic imi "starneste" si mie de cele mai multe ori comenzile YR! Dupa mult timp, mi-am zis sa mai incerc si altul: am cumparat ieri un bifazic Garnier!
    Sa le folosesti cu bucurie, Dana! 🙂
    Pupiceeei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    • Abia astept sa citesc parerea ta despre Garnier. Eu raman la YR. Nu m-am plictisit de el chiar si dupa atatia ani.
      te pup, draga mea !

    • Lore asa este. Si mie imi place mult parufmul barbatesc, seamana fooooarte bine cu Allure de la Channel.
      Te pup

  2. Ce frumos ai descris parfumul!!! Acum imi vine sa-l am si eu! :)))
    Nici acum nu am ajuns la YR sa imi iau si eu MACAR un gel de dus cu cafea…dar maine merg la Mega Mall…si poate imi iau unul! :))
    Pupici

  3. De gelul de duș cu cafea, de bifazic și de parfum sunt îndrăgostită și eu! Atât de bine ai descris parfumul, eu n-aș fi găsit cuvintele atât de potrivite, m-am limitat la a spune că e un parfum elegant, rafinat. 😀

    • Asta inseamna ca imi place cu adevarat si imi starneste niste trairi. Asta trebuie sa faca un parfum, zic eu. Te pup draga mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *