#4anidedanamakeup ziua 13 cu Famous Luxury Perfumes

Cine a spus ca 13 este cu ghinion? In seria noastra de concursuri 13 este o zi parfumata si toti participantii vor castiga ceva.

Premiul de astazi este un parfum Desire de la Famous Luxury Perfumes, dar mai oferim si 50 de vouchere in valoare de 100 Ron pentru voi.

Parfumul Desire este un parfum care iti contureaza personalitatea. Senzualitatea, originalitatea si delicatetea acestui parfum iti vor da o experienta de neuitat, pe care vei vrea sa o repeti. Potrivit pentru orice moment al zilei: Ziua la o tinuta office sau seara la o rochie eleganta. 

Create special pentru femeia moderna, puternica si senzuala, parfumurile Famous Luxury Perfumes au fost concepute folosind ingrediente care sa le confere aceleasi atribute, pastrand in acelasi timp si o urma de mister, evidentiaza dorinta fiecarei femei de a atrage si a seduce.
De zi sau de seara, esentele Famous Luxury Perfumes au caracter plin de sex appeal, o experientă de neuitat pe care cu siguranta veti dori sa o experimentați “over and over”.
Producția parfumurilor Famous Luxury Perfumes se realizeaza in cele mai cunoscute fabrici din Germania in domeniul parfumeriei.

Ca de obicei, pentru a participa la concurs trebuie sa indepliniti cateva conditii:
– like DanaMakeup aici
– like Famous Luxury Perfumes  aici
– share public acestei postari specificand mesajul #4anidedanamakeup

Pentru sanse in plus:
– urmareste-mi canalul de YouTube aici
– posteaza pe Twitter link-ul postarii acestea adaugand mesajul: #4anidedanamakeup si Famous Luxury Perfumes va invita la concurs!
– ma urmaresti pe Instagram aici

Pentru o mai buna monitorizare a participarilor, va rog sa completati tabelul de mai jos:

a Rafflecopter giveaway

Concursul incepe in acest moment si se va incheia la miezul noptii, urmand ca imediat dupa asta sa public urmatorul concurs.

Va astept in numar cat mai mare si mult succes!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *