Very Inspiring Bloger Award

Am primit de la Ani un premiu virtual foarte frumos. Ma simt coplesita ca un blogger, pe care eu il ador si il citesc cu drag considera ca merit un astfel de premiu. Multumesc!

Regulile sunt asa:

– din nou, un mare multumesc Ani
– trebuie sa spun 7 lucruri despre mine
– mai trebuie sa nominalizez 15 alte bloggerite care sa preia tag-ul, lasand un comentariu la un articol  de pe blogul lor. Incerc sa le nominalizez pe cele care nu au facut tagul.

7 fraze zici? Sapte sa fie!

1. Sunt obsedata de … machiaj! Vreau sa stiu tot ce misca, fiecare ce si cum face, cu ce produse, cand si cu cine :?)

2. Urasc sa astept! Nu am rabdarea necesara si chiar ma enervez cand astept! Poate ca asta este motivul pentru care nu am abordat prea multe companii!

3. Blogul este placerea mea vinovata! Daca ma enervez cu cineva sau am o perioada mai cu depresie blogul ma salveaza. Este putin cam mult spus, dar asa de bine ma simt cand scriu si sper din suflet sa imi mentin sanatatea mintala ( a se citi ritmul de scris ). 

4. Imi plac parfumurile de nisa, iar acum sufar ca le-a cam scazut numarul. Am ramas numai cu cinci. Vin acum Sarbatorile si remediez eu situatia!

5. In copilariw pana in adolescenta am cochetat cu actoria si chiar am participat la cateva festivaluri de profil. A fost o perioada speciala in viata mea

6. Imi plac barbatii inalti, brunetei si cu ochii albastri. Dumnezeu mi-a dat un astfel de barbat, dar mai avem de lucrat pe ici pe colo. 

7. Spun ce am de spus verde in fata, motiv pentru care nu sunt cea mai placuta persoana din Univers. Asta este si pe mine ma deranjeaza cand mi se spune in fata, dar macar am inteligenta sa imi asum greselile si sa imi insusesc critica.

Eu cam asa ma descriu in sapte fraze. Adesea imi este foarte greu sa vorbesc despre mine, dar exersez intens acest aspect!

Provoc pentru acest Tag pevoi, toate cititoarele mele, dar si pe colegele blogerite nominalizate mai jos:
Kind of Ira
Monica Tone
Lola`s Box
Alina Anghel
Federova
Sudessa
Mona Croitoru
Alina Barbu
Ana Preda
Adam Stella
Ica Datcu
Eva Luna
Camelia Andrasescu
Oana Stan
Elena Sunshine

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

admin

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *