Machiaj pentru ochii verzi

Adina, draga mea clienta fidela are niste ochi verzi superbi si de fiecare data ii scot in evidenta cum stiu eu mai bine.
Machiajul pe care eu il propun este de petrecere sau ocazii speciale. Adina l-a purtat la un eveniment.

Stiu ca cel mai des ma intrebati despre pasii machiajului, asa ca ii voi emunera mai jos impreuna cu fardurile folosite.

In primul rand am pregatit pielea pentru machiaj prin demachiere, tonifiere si hidratare. Pentru ca voi introduce un nou serviciu in pachetul pentru mirese, Adinei i-am facut si o exfoliere enzimatica cu Serul regenerant de la Artistry. Pe o piele neteda si hidratata machiajul se aseaza foarte bine si rezista impecabil.

Apoi am aplicat fondul de ten Smart Skin de la Numeric Proof in nuanta Ivory, am corectat cearcanele cu corectorul waterproof de la Atelier Paris si am conturat fata cu fondul de ten stick de la Numeric Proof in nuanta Chestnut. La final am fixat totul cu pudra translucida Numeric Proof.

Am trecut la machiajul ochilor. Dupa ce am aplicat fondul de ten fixat cu pudra pentru a crea baza, am aplicat fardul cremos Aqua cream 05 de la MUFE, am definit pliul si am creat umbrele cu nuantele din paleta de farduri mate de la Numeric Proof apoi am finalizat cu pigmentul SP561 de la Kryolan.
Pentru iluminare am folosit PP21 de la Atelier Paris in coltul intern si pe arcada, dar si pe pomete.
Am definit cu gel eyeliner linia genelor superioare si inferioare, am aplicat mascara si genele false Naomi de la Ardell. 
Pentru buze am ales un rujul permanent Light Apricot de la Numeric Proof. Blushul folosit este din paleta de blushuri cremoase de la Numeric Proof si am ales nuanta A02 ( natural )  pentru a face o trecere fina de la nuanta inchisa de contur spre nuanta deschisa de iluminator.
Am fixat machiajul cu un spray special, i-am coafat parul si este ready to party!

Ia spuneti-mi voi ati purta machajul propus de mine? Unde si cand?
Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

admin

8 Comments

  1. Imi place foarte mult machiajul. Eu am ochii albastrii dar se potriveste si pentru mine paleta de culori alese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *